Pfauserová se stala matkou, dítěti dala exotické jméno. Herečka sdílela fotky z porodnice

Denisa Pfauserová ze seriálu ZOO se na sociálních sítích pochlubila radostnou novinkou. Na svět přivedla krásnou holčičku, která dostala exotické jméno Naila. K novému přírůstku do rodiny pogratulovala novopečené mamince řada jejich kolegyň. Svůj vzkaz připsal také šťastný tatínek.

Novopečení rodiče si radostnou zprávu nechávali několik dní pro sebe. Holčička se totiž narodila už minulý týden. „V pátek 16. června 2023 v 7:02 se narodilo nejkrásnější miminko na světě. Děkuji ti. Miluji tě,“ vzkázala herečka svému partnerovi Martinu Kučerovi a sdílela i několik snímku z porodnice.

Vzkaz své partnerce zanechal na sociálních sítích také Kučera: „Jsi moje hrdinka. Moc ti děkuju za krásnou holčičku. Hlavně ať jste obě zdravé a šťastné, holky moje. To je pro mě nejdůležitější. Taťka.“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jaroslav Faltýnek se podruhé oženil. Vzal si blondýnku Martinu, mezi hosty byl i Babiš

Pod příspěvkem Pfauserové se okamžitě začaly objevovat gratulace. Mamince malé Naily pogratulovala zpěvačka Monika Bagárová nebo herečky Denisa Nesvačilová a Veronika Arichteva. „Nailo, ty jsi boban krásný. Moc ses rodičům povedla. Ať je ti tu blaze, ať jsi zdravá a šťastná a neboj, bude to tu krásné,“ napsala Nesvačilová. „Hurá, gratuluji moc. Nádherné jméno jste vybrali. Ať je Naila zdravá,“ uvedla Miss České republiky 2003 Lucie Křížková.

O těhotenství se jako první dozvěděla Bezděková

Své těhotenství Pfauserová zprvu několik měsíců tajila. Že je v očekávání, oznámila teprve na konci ledna. V rozhovoru v pořadu Showtime přiznala, že zatímco dříve si spíše přála holčičku, pak už jí na pohlaví miminka nezáleželo. Hlavně aby bylo zdravé. „Řeknu to natvrdo. Dřív jsem to měla tak, že pokud to bude kluk, hodím ho ze skály. Ale pak jsem změnila názor. Podle mě je cool být mámou kluka. Chlapečci jsou často mazlivější. Nicméně to dospělo do bodu, kdy je mi úplně jedno, jestli to bude kluk, nebo holka. Hlavně aby bylo miminko zdravé,“ řekla hvězda seriálu ZOO.

Zprávu o jejím těhotenství se nedozvěděl jako první její přítel, nýbrž kamarádka Andrea Bezděková. „Já jsem to měla v plánu říct partnerovi druhý den v takovém romantickém okamžiku a s Andreou jsme se viděly večer předtím. A ona mi říkala, že mám nějaká velká prsa, jestli nejsem těhotná. A já: ,Jsem, no, ale ještě jsem to nikomu neřekla, tak to taky nikomu neříkej‘,“ sdělila herečka. Až další den to romantickým způsobem, o kterém ale pomlčela, oznámila otci dítěte.

Tagy: