Pfauserová: O těhotenství dřív věděla Bezděková než přítel. Kdy prozradí pohlaví miminka?

Denisa Pfauserová ze seriálu ZOO se v pořadu Showtime svěřila, jak probíhaly její první měsíce těhotenství. Oblíbená herečka také prozradila, kdo se o novém přírůstku do rodiny dozvěděl jako první. S přítelem Martinem svého prvního potomka přivítají na svět už za několik měsíců.

Pfauserová je už v pátém měsíci těhotenství a zatím to vypadá, že si tento čas velice užívá. „Moc děkuju za gratulace, hrozně si toho vážím, jsem hrozně šťastná. Cítím se skvěle. Já jsem naštěstí teda neměla takové ty těhotenské nevolnosti, takže jsem říkala, že kdyby mi nerostlo bříško, vlastně ani nevím, že jsem těhotná,“ svěřila se 34letá herečka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bolestné odhalení Gránského: S manželkou přišel o miminko

Zda to bude kluk, nebo holka, prý netuší. „Co to bude, ještě sami nevíme. My si chceme dělat takovou tu párty, kde prorazíme balonek a dozvíme se to. To bude někdy v půlce února,“ prozradila Pfauserová.

V rozhovoru v pořadu Showtime také přiznala, že zatímco dřív by si spíše přála holčičku, teď už jí na pohlaví miminka nezáleží. Hlavní je, aby bylo zdravé. „Řeknu to natvrdo. Dřív jsem to měla tak, že pokud to bude kluk, hodím ho ze skály. Ale pak jsem změnila názor. Podle mě je cool být mámou kluka. Chlapečci jsou často mazlivější. Nicméně to dospělo do bodu, kdy je mi úplně jedno, jestli to bude kluk, nebo holka. Hlavně, aby bylo miminko zdravé,“ řekla Pfauserová.

Zprávu o jejím těhotenství se nedozvěděl jako první její přítel, nýbrž kamarádka Andrea Bezděková. „Já jsem to měla v plánu říct partnerovi druhý den v takovém romantickém okamžiku a s Andreou jsme se viděly večer předtím. A ona mi říkala, že mám nějaká velká prsa, jestli nejsem těhotná. A já: ,Jsem, no, ale ještě jsem to nikomu neřekla, tak to taky nikomu neříkej‘,“ sdělila Pfauserová. Až další den to romantickým způsobem, o kterém ale pomlčí, oznámila otci dítěte, Martinu Kučerovi.

Radostnou novinku zamilovaný pár prozradil před několika dny na svém Instagramu, kde sdílel fotografie z těhotenského focení. „Nemůžu se dočkat, až tě poprvé uvidím. Až tě k sobě přivinu. Až ti spočítám prstíčky. Až tě uslyším se smát. Ještě tě neznám a už vím, že tě miluju víc, než jsem vůbec schopná,“ napsala herečka v příspěvku na sociálních sítích.

O tom, že herečka randí s Martinem Kučerou, se začalo ve veřejném prostoru hovořit od května loňského roku. Ke konci roku 2021 přitom Pfauserová oznámila, že se po půlročním manželství s Janem Hrdinou rozvádí.

Někteří lidé jí proto začali říkat, zda „to nebere příliš hopem“. Ona si to ale vůbec nemyslí. „Možná se to všechno v mém životě na něčí vkus seběhlo rychle, ale já jsem si říkala, že když jsem potkala toho pravého a hlavně už nejsem nejmladší, tak na co čekat,“ nechala se slyšet nastávající maminka.

Popsala také, jak se její těhotenství promítne do děje seriálu ZOO. „Samozřejmě nebudu prozrazovat, kdo bude seriálovým otcem, na to ať si diváci počkají. Ale říkala jsem, že se cítím dobře a že dokud mi to těhotenství dovolí, ráda bych natáčela. Po šestinedělí, takže hned, jak skončí prázdniny i na seriálu, bych se ráda vrátila zpátky, pokud si mě tedy nechají,“ dodala s tím, že její maminka se už na vnouče těší a „bude to hlídací babička 24/7“.

Tagy: