Zdrcená Affašová o ztrátě syna: Miminko se narodilo bez dušičky. Nevíme, co se mohlo stát

Sára Affašová s Martinem Donutilem.

7 pádů Honzy Dědka (27) - Martin Donutil a Affašová

Tou nejhorší bolestí, jakou žena může zažít, si právě prochází herečka Sára Affašová. Ačkoliv po dobu jejího těhotenství bylo vše v pořádku, v úterý porodila mrtvého syna, oznámila společně se svým partnerem Martinem Donutilem.

„Tohle mělo být to nejšťastnější období našich životů. Místo toho přišel tvrdý pád do hluboký propasti, tak hluboký, že i když mám pocit, že už víc na dně být nelze, za chvilku spadnu ještě hlouběji. Ze 17. na 18. v noci jsem přestala cítit pohyby miminka, přestalo mu tlouct srdíčko. Den před oficiálním termínem porodu, 18. 10. večer, jsem po vyvolávání nakonec přirozenou cestou porodila našeho přenádhernýho syna Matyáše Donutila. Bez dušičky,“ napsala k emotivní fotografii Affašová.

Synovi dala jméno Matyáš a podle jejích slov byl do poslední chvíle zcela zdravý. „Nikdo neví, co se mohlo stát. Fyzická bolest porodu je naprosto zanedbatelná, pořád si představuju, jak krásné asi musí být po bolesti dostat za odměnu Vaši lásku na prsa, do náruče, vidět, že to všechno stálo za to, cítit to propojení. Cítit Vaše děťátko,“ pokračovala.

Přiznává, že nyní pociťuje palčivou a drásavou bolest. „Mám pocit, že něco ve mně zemřelo a s tím naším miminkem odešel i kus mě. Nejhorší je se probudit a zjistit, že to nebyl jen zlý sen, že v tom světe prostě musíte dál fungovat. Stroj času neexistuje, vymazání paměti taky ne. Proč?“ dodala.

Celou dobu jí je ale oporou její životní láska, přítel Martin Donutil. „Matyášek bude v našich srdcích už do smrti, bude pořád s námi, je a bude pořád stejně milovaný, pak se potkáme a budeme mu těmi nejlepšími rodiči. Mezitím nad námi bude držet ochrannou ruku, jako náš Andělíček,“ pokračovala.

Affašová se nyní s bolestí bude snažit naučit žít. „Nemám ve zvyku se takhle veřejně otevírat, nejsem ani připravená a srovnaná o tom s kýmkoliv mluvit, ale právě proto – nechci, aby se to dostalo ven skrz média dřív, než Vám to budeme moct sdělit my,“ uzavřela. Její celou zpověď si můžete přečíst na webu Prima Ženy.

Tagy: