Hit prázdninové dovolené? Žádná drahá exotika, mezi českými celebritami vede „klasika“

Začaly prázdniny a řada hvězd českého showbyznysu se chystá na odpočinkovou dovolenou. Kam se letos vydají? Kdo dává přednost exotice a kdo pobytům v tuzemsku?

Nejvíce českých celebrit letos zamíří do Chorvatska. Herečka Sandra Nováková s manželem Vojtěchem Moravcem tam stráví celé prázdniny, neboť tam točí seriál. Stejně tak Jakub Prachař s partnerkou Sarou Sandevou. Obdobnou destinaci pro slunění si vybrala herečka Jaroslava Stránská se svým manželem a přáteli. „Dovolenou trávím v Chorvatsku. Právě teď popíjím víno na katamaránu. Je to tu úžasné,“ prozradila redakci CNN Prima NEWS nadšeně Stránská.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herec Luděk Kopřiva, alias farář Otík ze Slunce, seno... chorobně žárlil, v důchodu se oženil a před smrtí vše utratil

Zabalit řízky a hurá do Chorvatska

Do Chorvatska s partnerem Reném a brzy tříletou dcerou Amálkou odletí rovněž zpěvačka Markéta Konvičková. „Strávíme tu týden a moc se na to těším,“ sdělila. Podobným směrem se vydá i zpěvačka Eliška Mrázová vystupující pod uměleckým jménem Elis, která před devíti lety získala cenu Objev roku v anketě Český slavík. „Letos mám v plánu takovou tu klasiku, nabalit řízky a sednout do auta směr Chorvatsko. Dlouho jsem tam nebyla. Nemůžu se dočkat,“ uvedla pro CNN Prima NEWS zpěvačka.

Rocker Aleš Brichta má svoje oblíbené místo, kam o letních měsících pravidelně vyráží. „Letím do řeckého Lixouri (Kefalonie), na přelomu srpna a září, kdy už tam není tolik turistů,“ prozradil nám zpěvák.

Také moderátorka a modelka Hana Reinders se svou rodinou zamíří k moři. „Letíme do Turecka do krásného hotelu, který je skvělý nejen pro rodiny s dětmi. Odpočítáváme už hodiny, protože odpočinek potřebujeme jako sůl,“ přiblížila Hana.

Lounovou čeká Afrika, Černockou Itálie

Zpěvačka a herečka Olga Lounová bude mít prázdniny polopracovní. „Čekají mě koncerty, to je ta nejlepší dovolená. Ale asi se na skok podívám do Řecka a na podzim do Afriky,“ sdělila CNN Prima NEWS Olga.

Moderátor a bavič Vladimír Hron má plány na prázdniny jasné. „Letos jako už tradičně bude léto zhruba z poloviny pracovní a tak nějak mezitím si zaletíme s rodinou do Spojených států, a vyjdou-li kdykoli o prázdninách více jak tři dny volna, pochopitelně podnikneme opět výlet do námi milované Itálie,“ přiblížil Hron.

Herečka a zpěvačka Petra Černocká během roku absolvuje dovolených hned několik. „Brzy na jaře, kdy je ještě v ČR zima, vždycky vyvezu dceru a vnučku na rychlý, oteplovací zájezd do Egypta, kde se předopálíme před letní sezonou. O prázdninách vyrazím na chalupu, kam mě přijedou navštívit kamarádky, které jsem dlouho neviděla. Manžel se raději izoluje do Prahy, takže to na chvilku bude takový dámský ráj. Pak mě ještě čeká výlet za tatínkem mé dcery Báry, Honzou, do Itálie. Koupil si tam nějaký domeček, tak ho navštívíme. A pak už bude jenom chalupa,“ prozradila CNN Prima NEWS.

Tagy: