Ať žije „princezna Pastička“! K narození dcery Pastrňákovi gratulovala Absolonová i Háma

David Pastrňák s přítelkyní Rebeccou jsou novopečenými rodiči.

Internet plní gratulace Pastrňákovi k narození dcery

Sociální sítě zaplavily gratulace české hokejové hvězdě Davidu Pastrňákovi a jeho švédské partnerce Rebecce Rohlssonové, kterým se narodila krásná dcerka. S obrázky Freyi Ivy Pastrňákové se hned v pátek pochlubili na internetu a reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Novopečeným rodičům poslali vzkazy nejen fanoušci, ale také známé osobnosti ze světa showbyznysu nebo sportu.

Lavinu postů na svém Instagramodstartoval sám útočník klubu Boston Bruins z NHL přezdívaný Pasta. „Freya Ivy Pastrňák už je na světě. O tomto okamžiku jsme snili dlouho. Nemohu být na své dvě krásné holčičky víc pyšný,“ napsal.

ČTĚTE TAKÉ: Životní úspěch Pastrňáka. Český útočník je mezi finalisty na prestižní Hart Trophy

Ať je Vaše princezna zdravá

Netrvalo dlouhou a pod příspěvkem se začaly shromažďovat stovky gratulací. Davidovi popřály hodně štěstí spousty fanoušků, ale také známých jmen a tváří. „To je krásná zpráva. Ať je Vaše princezna zdravá a šťastná. Maminka i tatínek taky,“ vzkázala herečka a zpěvačka Monika Absolonová.

„Hej! Sláva,“ okomentoval narození holčičky herec Jakub Kohák. Následně se přidal i moderátor Aleš Háma: „Tramtadadá. Gratuluju a hlavně buďte zdraví, to ostatní se nějak vyčábří. At žije princezna Pastička.“ Mezi komentujícími nechyběly ani modelka Tereza Budková nebo zpěvačka Martina Pártlová. „Nejkrásnější zprávička, tatínku. Ať jste všichni tři zdraví,“ poblahopřála návrhářka Beata Rajská.

Pozadu ovšem nezůstali ani slavní sportovci. „Jen tak dál,“ napsal profesionální tenista John Robert Isner. „Gratulace, Pasta,“ připojil se český brankář Vítek Vaněček. Z dalších kamarádů hokejistů neváhali blahopřát spoluhráč z národního týmu Vladimír Sobotka: „Gratulace, Pasta. Užívej“ nebo někdejší reprezentant Radek Duda: „Smysl života. Ať jste všichni zdraví. Ať žije rodina. Velká gratulace, příteli.“ Pár řádků vedle toho přidal také bývalý fotbalista a reprezentant Lukáš Vácha: „Obrovská gratulace tobě i Rebecce.“

Pastrňák randí s rodačkou ze Stockholmu od roku 2018. Od začátku vztahu ušel mladý pár pořádný kus cesty. Před dvěma lety je však potkala velká tragédie, a to ztráta jejich šestidenního syna Vigga. „Máme svého anděla, který na nás dohlíží. Jmenuje se Syn. Budeme tě navždy milovat,“ napsal tehdy Pastrňák na Instagramu a požádal o respektování soukromí.

K tragédii se opět vrátil začátkem roku, a to v rozhovoru pro web The Athletic, ve kterém přiznal, že právě hokej mu pomohl se se ztrátou vyrovnat. „Cítím se trochu lépe. Je to zjevně něco, co vám vždy navodí špatný pocit, že? Hokej přináší štěstí. Miluju hraní hokeje. Proto jsem začal jako dítě. Hokej mi i teď určitě hodně pomohl,“ uvedl slavný sportovec.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zpěvačka Olga Lounová si roli maminky užívá

Tagy: