Na prvním rande tekla krev. Hokejista Nečas a zpěvačka Nykki promluvili o svém vztahu

Nykki je bývalou členkou dětské dívčí skupiny 5Angels.

Martin Nečas s přítelkyní Nykki v 7 pádech Honzy Dědka

První rande, na němž tekla krev, těžkosti při hledání kompromisů a boj se slávou partnera popisovali v pořadu Sedm pádů Honzy Dědka hokejista NHL Martin Nečas a jeho partnerka, zpěvačka Nykki. Kromě tohoto hvězdného páru se v úterý 5. září mohou diváci těšit na herce Michala Novotného, Milenu Steinmasslovou a hudebníka Roberta Křesťana.

Čtyřiadvacetiletý Martin Nečas je hokejovým útočníkem, který působí v týmu Carolina Hurricanes v NHL. Žije ve Spojených státech, kam si odvezl i partnerku Nykki. Mladý pár se seznámil během pandemie covidu. „Martin mě uháněl. Začalo to tím, že mi napsal na sociálních sítích,“ vzpomíná zpěvačka.

ČTĚTE TAKÉ: Princ Harry se šel podívat na Messiho. Meghan nechal doma, její neúčast rozvířila spekulace

„Nevím, jak jsem na ni přišel. Brouzdal jsem a narazil jsem na ni. Napsal jsem jí. Pak jsem přestal, byl jsem v Americe a byl covid. Poprvé jsme se viděli ještě během pandemie na nějaké soukromé akci,“ vypráví Nečas.

Začátky vztahu byly rozpačité a zpěvačka přiznává, že ji svazovala tréma. „Nejdřív jsme si psali a volali přes FaceTime. Já jsem si už myslela, že spolu chodíme. Zeptala jsem se ho, jestli jsme pár, a on mi řekl, že ne. Tak jsem přestala odepisovat,“ popsala. Když ale hokejista přiletěl domů, chtěl se s Nykki vidět, a proto se setkali na soukromém večírku. „Seděli jsme na gauči vedle sebe a já byla tak nervózní, že jsem se pořád dívala na svoje tenisky, i když jsem s ním předtím strávila třeba čtyřicet hodin na FaceTimu,“ přiznává někdejší členka dívčí skupiny 5Angels.

Během jejich prvního setkání se Nykki stala nepříjemnost. „Ten večer se mi spustila z nosu krev a nemohla jsem ji zastavit. Celého jsem ho zašpinila,“ vzpomíná zpěvačka. „Já už jsem byl trochu v náladě,“ dodal Nečas.

Nykki se velmi brzo přestěhovala za hokejistou do Spojených států. „Přestěhovala jsem se do Ameriky, jsem tam už tři roky. První rok byl strašný. Přesun byl velmi těžký. Druhý rok už to bylo lepší a teď už se tam i těším,“ říká.

Byla zvyklá na pozornost

Nykki byla odmalička hvězdou dívčí kapely a byla zvyklá, že všechno šlapalo podle ní. „S profesionálním hokejistou je to těžké, pořád se musím podřizovat,“ postěžovala si.

Nečas tvrdí, že jeho partnerka byla odmalička zvyklá na to, že veškeré oči jsou upřené na ni. „Byla zvyklá, že všechnu pozornost má ona. Když se přestěhovala do Ameriky a musela se podřídit, protože pozornost okolí je upřena spíš na mě, tak s tím trošku bojovala,“ dodal.

Celý rozhovor sledujte v úterý 5. září ve 21:35 na Primě. Kromě Martina Nečase a jeho přítelkyně Nykki si Honza Dědek pozval také herce Michala Novotného, Milenu Steinmasslovou a hudebníka Roberta Křesťana.

Tagy: