Princ Harry se šel podívat na Messiho. Meghan nechal doma, její neúčast rozvířila spekulace

Princ Harry se v neděli v Kalifornii zúčastnil fotbalového zápasu, kde hrál Lionel Messi. Na seznamu hostů byla také jeho manželka Meghan Markleová. Ta se ale utkání, kde byly přítomné další hollywoodské hvězdy, nezúčastnila. Na zprávu upozornila zahraniční média.

Vévoda ze Sussexu v neděli večer vyrazil na stadion BMO, kde se konal fotbalový zápas americké MLS mezi týmy Los Angeles Football Club a Inter Miami, za který nastoupil i legendární Lionel Messi, informoval britský deník Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Krále Karla III. narození Harryho zklamalo. Přál si holčičku, říká na tajné nahrávce Diana

Nedělní večerní zápas přilákal 22 tisíc diváků, kteří přišli podpořit argentinskou superstar Messiho, a to i z řad slavných celebrit. Na sociální síti Twitter se objevila jména významných hostů, kteří by měli na stadion dorazit.

Podle zveřejněného seznamu měla dorazit i Meghan Markleová. Na tribuně se ale princ nakonec obešel bez doprovodu své manželky.

Na stadionu mu dělaly společnost i další celebrity jako Leonardo DiCaprio, Selena Gomez, Mario Lopez, Will Ferrell či Owen Wilson. Nedělní turnaj sledoval také David Beckham, který je spoluvlastníkem týmu Inter Miami, jenž zápas vyhrál 3:1.

Neúčast Meghan Markleová na zápase podpořila spekulace o tom, že královský pár prochází krizovým obdobím. V posledních týdnech se v zahraničních médiích často hovoří o možném rozvodu. Vévodkyně byla dokonce spatřena na opožděné oslavě svých narozenin bez zásnubního prstenu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rozvod s Harrym jako jackpot? Historik popsal, na jaké peníze by si Meghan přišla

Tagy: