Hokejový mistr světa Michal Kempný se oženil. Své ano si řekl s půvabnou finalistkou České miss

Hokejový mistr světa Michal Kempný se oženil. Za manželku si vzal dlouholetou partnerku a finalistku České miss 2009 Nicolu Minárikovou. Radostnou novinkou se novomanželé pochlubili na sociální síti Instagram.

„Mr and Mrs Kempny,“ napsali novomanželé ve společném příspěvku sdíleném na sociální platformě Instagram. V příbězích pak sdíleli několik záběrů z romantické svatby.

ČTĚTE TAKÉ: Swift-mánie v plném proudu. Královská rodina se s hvězdou fotila v Londýně, Kate ale chybí

Půvabná modelka Nicola Mináriková, která se v roce 2009 probojovala do finále soutěže krásy Česká miss, přijala partnerovo příjmení. Dvojice tvoří pár několik let a v roce 2021 přivítali na svět syna Adama.

Obřad se konal v luxusním resortu Oblík na Lounsku, kde měla minulý rok svatbu také tenistka Petra Kvitová. Veselky se účastnil například hokejista Vladimír Sobotka nebo spolumajitel Oktagonu Ondřej Novotný s manželkou Renatou Novotnou Langmannovou. „Mistrovská svatba novomanželů Kempných. Bylo to krásné, uvolněné, super a gratuluju moc,“ napsal Novotný v na Instagramu a připojil snímek s novomanželi, na kterém držel pohár z Mistrovství světa v hokeji 2024.

Pod příspěvkem novomanželů se objevily desítky komentářů s gratulacemi, a to i od známých tváří českého showbyznysu. „Obrovská gratulace oběma! Krásní jste,“ napsala moderátorka Zorka Hejdová. Komentář v podobě emoji přidala také modelka Petra Beníšková. „Gratuluji,“ vzkázala Gilone Virginie Lentulus, modelka působící ve Francii. „Velká gratulace, rodinko,“ přidal se k blahopřáním moderátor Míra Hejda.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Michal David funguje na Tenerife jako hodinový manžel, má i svou brašnu. Proč shodil 20 kilo?

Tagy: