Hollywoodští pardálové v roli otců. Po De Nirovi brzy na svět přivítá potomka také Al Pacino

Americký herec Robert De Niro se svým kolegou Al Pacinem

Al Pacino v 83 letech přivítá čtvrté dítě

Americký herec Al Pacino se v 83 letech stane počtvrté otcem. Jeho o čtyřiapadesát let mladší partnerka Noor Alfallahová je těhotná, oznámil web TMZ. Radostná zpráva přichází jen několik týdnů poté, co jeho herecký kolega, 79letý Robert De Niro, přivítal na svět svého sedmého potomka.

Do porodu zbývá jen několik týdnů. Podle informací webu TMZ je devětadvacetiletá Alfallahová už v osmém měsíci těhotenství. Pro herce, jenž se proslavil rolemi v kultovních snímcích Kmotr či Ďáblův advokát, to bude již čtvrtý potomek.

Al Pacino má tři děti ze dvou předchozích vztahů. S americkou herečkou Beverly D’Angelovou má dvojčata Olivii Rose a Antona Jamese, s bývalou přítelkyní Jan Tarrantovou má dceru Julli Marii. Pro Alfallahovou to bude první potomek. „Pacino a Noor se začali vídat během pandemie. Ona většinou chodí s bohatými muži. Jsou spolu již nějakou dobu a vycházejí velmi dobře,“ uvedl zdroj blízký zamilovanému páru webu Page six. „Věkový rozdíl se nezdá být problémem, i když je starší než její otec,“ doplnil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tajemný osud herce Rösnera. Jako malý oslepl, brzkou smrtí se naplnila stará rodinná kletba

V minulosti byla Alfallahová spojována například se zpěvákem Mickem Jaggerem či miliardářem Nicolasem Berggruenem. Bohatou romantickou minulost má také Al Pacino. Vídal se například s herečkami Dianou Keatonovou, s níž se seznámil při natáčení Kmotra, Lucilou Polakovou či Meital Dohanovou.

Zpráva o těhotenství přichází jen několik týdnů poté, co jeho herecký kolega Robert De Niro přivítal na svět svého sedmého potomka. Novinku dvojnásobný držitel Oscara prozradil v rozhovoru při propagaci svého nového filmu About My Father. Není jasné, kdo je matkou dítěte, napsal web stanice CNN.

Tagy: