Ilona Csáková v slzách, zemřel její přítel. Martínku, budeš mi chybět, smutní zpěvačka

Zpěvačka Ilona Csáková truchlí nad ztrátou skalního fanouška, z něhož se během let stal blízký rodinný přítel. O smutné zprávě hudebnice informovala prostřednictvím svého profilu na sociální síti Facebook. Podle zjištění deníku Blesk měl teprve pětadvacetiletý Martin spáchat sebevraždu.

„Martínku, věřím, že už Ti je líp. Budeš mi chybět,“ napsala na sociální síti Facebook zdrcená Ilona Csáková. „Upřímnou soustrast všem jeho přátelům a pozůstalým,“ doplnila zpěvačka a přiložila společný snímek.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel Anthony Walker, hvězda funkové skupiny Gap Band. Pracoval se Snoop Doggem i Travoltou

Martin od dětství byl skalním fanouškem Csákové. Sbíral všechna její elpíčka a každou zpěvaččinu skladbu znal nazpaměť. Za ty roky navštívil řadu koncertů Csákové a už se nesmírně těšil na říjnové comebackové turné Tornero. „Byl snad na všech mých koncertech. Teď ho na nich budu marně hledat,“ přiznala muzikantka pro web Blesk.

Postupem času se jejich vztah prohloubil. Z Martina se stal z příznivce rodinný přítel. Csáková dokonce poznamenala, že ho brala jako svého třetího syna, s manželem Radkem Vonešem má syny Daniela a Dominika.

Bulvární deník informoval, že si pětadvacetiletý fanoušek pravděpodobně sám sáhl na život. Okolnosti úmrtí mladého muže nyní vyšetřuje policie. Zdroj z okolí Martinova bydliště sdělil, že se přítel Csákové nejspíš oběsil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ivan Hlas exkluzivně o boji s rakovinou: Dost drsné chvíle. Hrozilo, že už nikdy nebudu mluvit

Tagy: