Ivana Gottová vzpomíná na Zagorovou: Hanka byla okouzlující bytost. Měla báječný humor

Stefan Margita, Hana Zagorova, Ivana Gottova a Karel Gott v roce 2010

Páteční oznámení o smrti zpěvačky Hany Zagorové zasáhlo celé Česko. K úmrtí populární umělkyně se nyní vyjádřila také Ivana Gottová s rodinou na facebookové stránce věnované jejímu zesnulému muži Karlovi. Gottová vzpomíná na Zagorovou jako na „okouzlující a pokornou“ bytost. Myslí i na vdovce Štefana Margitu.

„Na Hanku budeme vždy s láskou vzpomínat jako na okouzlující, milující, pokornou, elegantní, chápavou a přátelskou bytost s báječným smyslem pro humor. Výjimečnou a talentovanou zpěvačku, která za sebou zanechala ohromný hudební odkaz,“ napsala Ivana Gottová k úmrtí slavné zpěvačky Zagorové.

Učinila tak prostřednictvím facebookové stránky Karel Gott, která sdružuje více než 300 tisíc fanoušků zesnulého zpěváka. Gottová v příspěvku píše mimo jiné o tom, že vzpomíná „na každou společně strávenou chvíli“ se Zagorovou.

Na Hanku budeme vždy s láskou vzpomínat jako na okouzlující, milující, pokornou, elegantní, chápavou a přátelskou bytost...

Posted by Karel Gott on Saturday, August 27, 2022

Jako žena, která přišla o svého manžela, také myslí na Štefana Margitu. „Štefanovi a rodině vyjadřuji nejhlubší soustrast,“ napsala Gottová.

Na konec dojemného příspěvku pak připojila i emotivní rozloučení. „Haničko, děkuji Ti za vše, sbohem,“ uvedla Gottová.

Již v pátek se k úmrtí Zagorové vyjádřila řada tuzemských celebrit. Mezi nimi i zpěvák Michal David, který krátce po tragické zprávě kvůli rozrušení havaroval v autě.

„S Haničkou jsme se potkali měsíc, možná šest týdnů dozadu, v jedné restauraci. Vypadala výborně, i jsme se vyfotili, vypadala krásně, říkal jsem jí, jak jí to sluší. Byla absolutně v pohodě,“ řekl pro CNN Prima NEWS.

Tagy: