Simona Krainová žije svůj sen v Karibiku. Sblížila jsem se s dětmi i manželem, říká

Simona Krainová nepřestává být ikonou krásy a elegance

Simona Krainová o životě v Dominikánské republice

Simoně Krainové je nyní čerstvě 51 let a pořád na sobě dře. Poslední dobou tráví hodně času v Dominikánské republice, kde staví s manželem vysněný dům – a žije si tam svůj vysněný život.

„My jsme přišli na pozemek, který se nám hrozně líbil a byl jeden z posledních na tomto místě. Tak jsme si řekli, že postavíme dům. Vlastně vůbec nevím, co s tím domem budeme dělat, ale je to pořád lepší než mít peníze v bance,“ řekla Krainová.

ČTĚTE TAKÉ: Dominika Mesarošová se stala obětí krádeže: Zloděj napáchal škodu za desítky tisíc

Dominikánskou republiku si modelka oblíbila natolik, že si dokáže představit, že by tam žila místo Česka. „Já se do Česka ráda vracím, ale myslím si, že Evropa je teď hodně nervózní a taková jako divná. Už tady není tak bezpečně. Děti se v Dominikánské republice učí jazyky a strašně rády surfují, takže tam často trávíme čas,“ vysvětlila Krainová a dodala: „Máme tam spoustu kamarádů a cítíme se tam jako doma. Je tam obrovská česko-slovenská komunita. Dokonce tam máme kamarády, kteří tam dělají svíčkovou a koprovku, takže nám nechybí ani česká kuchyně, ani český humor.“

A podařilo se jí v Karibiku vyřešit i výuku pro své děti. „Děti mají individuální výuku a máme s sebou učitelku. V podstatě děláme všechno, co děti jedou ve škole. Úkoly odevzdáváme pravidelně každý týden a kluci tam navíc chodí do španělsko-anglické školy. Mám pocit, že s nimi trávím daleko více času, že se naše pouto více upevnilo,“ řekla modelka.

Pobyt v Dominikánské republice prý také upevnil vztah Krainové s jejím manželem Karlem. „Je to strašně fajn a jsme více spolu. Když Karel třeba odváží děti ráno do školy, zavolám, že už je asi 17 minut pryč a kdy se vrátí. Navíc máme dost velký byt a když se pohádáme, tak se jeden druhému schováme. Většinou jsme ale stejně spolu. On je i můj nejlepší kamarád. Já nepotřebuji vyhledávat kamarádky, kterým bych si stěžovala, když mě něco naštve, protože jdu za ním,“ dodala Krainová.

Sportování zůstává její vášní i v tropickém ráji. „Je to dřina. Není to sranda každé ráno vstávat. I v té Dominikáně si vždycky nachystám budík na půl šestou a jdu, protože nechci přijít o ten čas. Pro mě je to životní styl. Když si nezaběhám nebo nezaplavu nebo nevydám tu energii jinde, tak mám pocit, jako kdybych se neumyla,“ popsala svůj denní režim modelka: „Musím zaklepat, že jsem nebyla dlouho nemocná, že se ničím netrápím  a že mě nic nebolí, když se ráno probudím. Mám energii, abych mohla vyběhnout, tak ji budu využívat, protože možná přijde moment, kdy už nebudu moct a bude mi to hrozně líto.“

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Další průšvih Davida Limberského. Policie ho zadržela na hokejovém MS, skončil na záchytce

Tagy: