Radost v rodině Jitky Boho, je z ní dvojnásobná maminka. Byla to makačka, popsala porod

Jitka Boho se stala dvojnásobnou maminkou. V pondělí přivedla na svět chlapečka, kterému společně s přítelem Tomášem Hřebíkem dali jméno Tadeáš. Radostnou zprávou se bývalá modelka pochlubila na sociálních sítích. Jak sama říká, porod jí dal docela zabrat.

„10. října se stal pro mě opět tím nejsilnějším a nejkrásnějším dnem jako tomu bylo 29. listopadu 2015 s Rosálkou. Jsi statečný, Tadeášku, protože to byla s tvými 3 970 gramy makačka nejen pro maminku, ale i pro tebe,“ napsala Boho pod fotografii, na které drží chlapečka v náruči.

Ve svém příspěvku pak poděkovala všem, kteří jí v tento významný den pomáhali. „Díky Bohu za takový obrovský dar a díky Bohu za takové lidi jako pan profesor Pařízek. Jsem nesmírně vděčná, že tady u nás můžeme mít, my ženy, takovou péči. Cítím obrovskou pokoru a vděk vůči všem lékařům a sestřičkám,“ uvedla Boho. „Samozřejmě děkuji tatíkovi, za tak krásného syna. Hlavně, ať jsme zdraví, celá rodina,“ dodala. Ve stories na Instagramu pak ukázala i několik momentek z nemocnice.

K narození syna bývalé modelce pogratulovaly desítky lidí. Mezi nimi také moderátorka Eva Decastelo nebo zpěvačka Olga Lounová, která je také v požehnaném stavu. „Jituš, moc gratuluji a přeji zdraví celé rodině,“ napsala také bývalá modelka Tereza Kadeřábková.

Svůj porod původně Boho očekávala již na konci září a k narození miminka měla již vše pečlivě připravené. „Tak mě to dítko pěkně zkouší. Dnešní noc byla téměř bez spánku, poslíčci víceméně pravidelné po 9–10 minutách,“ svěřila se o bezesné noci Jitka na svém Instagramu. „A v půl sedmé jako když utne. A to jsem si dávala před spaním i horkou vanu,“ napsala minulý týden Boho.

Syna Tadeáše přivedla na svět s přítelem a politikem Tomášem Hřebíkem. Z předchozího vztahu má šestiletou dceru Rosalii.

Tagy: