Zamilovaná Dara Rolins promluvila o bydlení s Nedvědem. Jak ho přijal expřítel a dcera?

Zpěvačka Dara Rolins promluvila o vztahu s Pavlem Nedvědem.

Dara Rolins promluvila o lásce k Nedvědovi

Kdo jiný měl vystoupit na jedenáctých narozeninách kanálu Prima Love než zamilovaná slovenská zpěvačka Dara Rolins? Během celodenního programu Dermacol Love Day rozdávala lásku na všechny strany. Na prvomájový polibek s Pavlem Nedvědem si však musí počkat.

Lásku v pražské Grébovce mohla Rolins rozdávat pouze v písničkách. Její partner Pavel Nedvěd byl totiž na první květnový den na fotbale v italském Turíně. Prvomájový polibek tak slovenská zpěvačka dostane příští pondělí, kdy opět letí za bývalým fotbalovým reprezentantem.

„Mé písničky jsou téměř vždy o lásce. Kdysi jsem zpívala, že chci všechno, nebo nic. Dnes vím, že je to nesmysl. Nejlepší je mít ze všeho něco, vše nepotřebuji,“ prohlásila na 1. máje. Rolins se nyní o lásce zpívá daleko lépe, neboť ji prožívá velmi intenzivně na vlastní kůži. Dokonce k lásce inspiruje řadu fanynek.

„Jsem pro ně inspirací. Že se ženská, které je padesát, což mi bude letos, může takto zamilovat,“ svěřila se. S Nedvědem si jsou prý „vzácní“. „Nejsme spolu každý den. Snažíme se citlivě pracovat s časem. Polevila jsem, v současnosti jsem to já, kdo dělá větší kompromisy. Pavel má svůj post jasně daný, musí do práce chodit denně. Proto jsme se domluvili, že to bude na mě, abychom se viděli,“ pokračovala.

Dokázala by si představit s Nedvědem společné bydlení? „Nevím. Já to vlastně neznám. Nikdy jsem s nikým neměla regulérní vztah, kdy bychom měli ‚bydlící‘ rodinný život. Vždy to bylo o tom, že jsme se občas potkali, míjeli a pomalu se jen zdravili na dálnici. Myslím ale, že to u nás nehrozí. Jsem ráda, že mám po svém boku energického muže,“ zdůraznila.

Muži, jak se patří

Pavel Nedvěd už se dokonce potkal s Matějem Homolou, otcem Dařiny dcery Laury. „Z toho mám radost, spunktovala to Laura. Matěj ji měl vyzvedávat, tak mu řekla, jestli nechce přijet a poznat se s Pavlem. Dali si kávu, dokonce přestěhovali Lauře pracovní stůl. Do koča i do voza, jsou to muži, jak se patří,“ radovala se.

Že si rozumí zpěvaččin bývalý se současným, je fajn, ale co je pro mámu nejdůležitější? Aby muže jejího života přijala dcera. „Je skvělé, že mají příjemný a přátelský vztah. Dokonce se mi už několikrát stalo, že se Pavel dozvěděl něco dřív, než mi to řekla Laura. Co vím z minulých zkušeností, tak to takhle dokonale nefungovalo,“ svěřila se. Dodala, že ve svých domovech má každý i svůj kartáček na zuby.

Tagy: