Jsem zkoušená životem, svěřila se Šebrleho nová láska. Zamilovaný pár promluvil o budoucnosti

Moderátor CNN Prima NEWS Roman Šebrle vzal svou novou partnerku Lenku Kovaříkovou poprvé veřejně do společnosti.

Šebrle vyvedl novou přítelkyni

Moderátor CNN Prima NEWS Roman Šebrle vzal svou novou partnerku Lenku Kovaříkovou poprvé veřejně do společnosti. Zamilovaná dvojice na premiéře filmu Jan Žižka štábu prozradila, jaké má plány do budoucna. Svatba se prý ale zatím nechystá.

„Přítomnost novinářů je trošku zvláštní, ale cítím se výjimečně. Je mi dobře,“ řekla upřímně přítelkyně bývalého olympionika Kovaříková. „Myslím, že jsem zkoušená životem,“ dodala štábu CNN Prima NEWS.

Dvojice se společně ukázala na premiéře filmu Jan Žižka, oba vypadali spokojeně a zamilovaně. K svatbě se však prý zatím neschyluje. „Ještě nejsem rozvedený a bude svatba, jo? Jsem sice střelec, doslova, ale uvidíme, co náš ještě čeká,“ podotkl Šebrle.

Láska jen kvete

Budoucnost spolu ale plánují. „Myslím, že jsme jako spousta jiných párů – jsme na začátku vztahu, ve fázi poznávání. Uvidíme, co přinese čas. Zatím ale výborný,“ přiznala nová láska známého moderátora.

Na dlouho očekávaný velkofilm Petra Jákla dorazily i další celebrity jako herec Til Schweiger, představitel Jindřicha z Rožmberka, nebo herec Karel Roden. Dostavil se i sportovec Lukáš Krpálek nebo zpěvák Ben Cristovao – oba ztvárnili bojovníky.

Tagy: