Kazma už ví, co provede s milionem dolarů. Chystá velkolepou akci, která nemá v Česku obdoby

Kazma

Kazma zveřejnil Plán „B“

Kazma už ví, co udělá s jedním milionem dolarů (zhruba 22 milionů korun), které měl původně vyhrát jeden z návštěvníků jeho filmu ONEMANSHOW: The Movie. Pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS prozradil, že je v jeden daný okamžik vysype z vrtulníku. Zároveň nastínil, že lidé, kteří je seberou, by je měli použít na dobročinné účely. Kdy a kde k tomu dojde, se dozví jen ti, kteří navštívili jeho film a zaregistrovali svou kartu.

Diváci Kazmova filmu ONEMANSHOW: The Movie se marně snažili rozluštit šifru k trezoru, který ukrýval výhru milion dolarů. Nikdo heslo neprolomil, a tak Kazma spustil „plán B“ a zároveň vyzval lidi, aby mu posílali nápady, co má s penězi udělat. „Přišla nám od lidí spousta nápadů a podnětů. Nejčastěji nám psali, ať to dáme na něco dobrého, natočíme nějakou další show a nebo ať ty peníze rozdělíme mezi hráče,“ popsal Kazma pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vondráčková představila nový klip. Obula podpatky, s nimiž by na veřejnost nikdy nevyrazila

Kazma by prý všechny tři nápady rád spojil dohromady a udělal něco, co ještě nikdo nikdy neudělal. „Před pár týdny otřásl Českou republikou příběh malého Martínka a zvedlo to obrovskou vlnu solidarity. Vybralo se na něj přes 150 milionů korun. Martínek už své peníze naštěstí má, ale na Doniu je spousta smutných příběhů, které by si zasloužily pozornost,“ popsal.

Právě proto se prý s organizací Donio spojil. „Vytiskli jsme milion QR kódů s různými příběhy. Každý kód je přednastavený na platbu 22 Kč, tedy v hodnotě jednoho dolaru. Těmi QR kódy jsme polepili milion jednodolarových bankovek, takže každá teď nese příběh někoho, kdo ji potřebuje,“ sdělil Kazma a dodal, že všechny bankovky následně naházel do lodního kontejneru, ve kterém bylo kdysi ukryté jeho auto.

„V jeden jediný den, v jeden jediný okamžik se někde nad Českou republikou vznese nákladní vrtulník, který pod sebou bude mít kontejner. Ten má zespod obrovská otevírací vrata a ta se otevřou. Bude to největší ‚money rain‘, jaký kdo kdy na planetě udělal,“ sdělil Kazma s tím, že co lidé nasbírají, si mohou nechat a je jen na nich, jak s penězi naloží.

Ne každý ale bude vědět, kdy a kde k danému okamžiku dojde. „Dozví se to jenom lidé, kteří přišli do kina a aktivovali si kartu. Těm pár hodin dopředu pošleme informaci, kdy a kde se to stane,“ řekl Kazma.

Tagy: