Kdy by mohli pustit Zagorovou z nemocnice? Margita prozradil, jak se jí daří po kolapsu

Hana Zagorová je ráda, že má Štefana po svém boku.

Margita o Zagorové v nemocnici

Zpěvačka Hana Zagorová i nadále zůstává v nemocnici. Dobrou zprávou ale je, že se jí daří už daleko lépe. Po kolapsu a ztrátě vědomí se dává dohromady, pomáhají nejen lékaři ale hlavně její manžel Štefan Margita.

Po prvním šoku má operní pěvec Štefan Margita důvod k radosti – Hana Zagorová se prý dává po kolapsu zase dohromady, a dokonce už chodí po nemocničním pokoji. Pěvec redakci ShowTime poskytl vyjádření hned poté, co manželku v nemocnici na chvíli opustil.

„Teď jsem se od ní vrátil. Je to mnohem lepší, má dobrou náladu, všichni kolem ní jsou super, doktoři a sestřičky se o ni úžasně starají. Moc jim za to děkuju a děkuju všem, kteří o ni mají strach. Věřím, že bude brzo doma,“ vzkázal Margita.

Ten nyní kvůli své milované ženě ruší práci a chce se o ni starat. Několikanásobná slavice zkolabovala v sobotu ráno doma po snídani ztratila vědomí. Díky včasnému zásahu záchranářů se ji podařilo vrátit do života. Sanitka ji ihned odvezla do Ústavu hematologie a krevní transfuze. Hana Zagorová se už léta léčí s poruchou krvetvorby.

Tagy: