Margita kvůli zdraví Zagorové ruší představení. Prozradil, jak na tom zpěvačka je

Hana Zagorová a Štefan Margita

Hana Zagorová skončila v nemocnici

Zpěvačka Hana Zagorová v sobotu opět zamířila do nemocnice poté, co zkolabovala. Jak redakci CNN Prima NEWS v úterý sdělil její manžel Štefan Margita, její stav je stabilizovaný. Oblíbené české umělkyni měly chybět minerály v krvi, které jí lékaři doplnili. Zpěvák navíc oznámil, že ruší své představení: „Zdraví mojí ženy je a bylo vždy na prvním místě.“

„Redakci se podařilo promluvit s manželem Hany Zagorové Štefanem Margitou. Ten sdělil, že je její stav stabilizovaný. V krvi jí údajně chyběly minerály, které jí lékaři v nemocnici doplnili,“ uvedl reportér CNN Prima NEWS Vladislav Procházka. Margita pro deník Blesk doplnil, že trpěla nedostatkem draslíku a ubylo jí i krevních destiček.

Na sociálních sítích následně Margita sdílel vzkaz, který některé jeho fanoušky nepotěšil. „Vzhledem k situaci jsem bohužel nucen odvolat moje účinkování v inscenaci Káťa Kabanová v Národním divadle. Zdraví mojí ženy je a bylo vždy na prvním místě. Rád bych se touto cestou omluvil celému organizačnímu týmu Národního divadla a poděkoval mu za pochopení,“ vzkázal.

Starost o manželku však většina lidí chápe a píše zpěvákovi milé vzkazy. „Úžasná a krásná oběť. Díky vám stále věřím, že pravá láska ještě existuje. Hance ze srdce přeji brzké uzdravení, ať si společný čas užíváte jen příjemně a ve zdraví,“ napsala jedna z uživatelek.

Vstala a zkolabovala

Ke druhému kolapsu oblíbené české zpěvačky mělo dojít v sobotu po snídani. „Ráno jsem Hance ještě udělal snídani, přála si kakao. Potom se jí udělalo několikrát za sebou zle a raději si šla lehnout,“ popsal Margita. Jakmile však vstala, zkolabovala. Naštěstí byl její choť doma a zavolal záchranáře, kteří přijeli do dvou minut.

Strach o Zagorovou provází jak fanoušky, tak Margitu již osm měsíců, kdy zpěvačka poprvé zkolabovala. Zpěvák byl v té době v Košicích a tušil, že něco není v pořádku. „Po večerním talkshow jsem se jí totiž nedovolal. Nejdřív mi to bylo divné, ale říkal jsem si, že se asi dívá na televizi. Když jsem se nedovolal ani po 21. hodině, už jsem se vylekal,“ vzpomínal pro CNN Prima NEWS.

Díky rychlému zásahu záchranářů a rodinných přátel byla Zagorová převezena do nemocnice, odkud byla později propuštěna. Stále ji však trápily zdravotní komplikace. Jak ale Margita prozradil, Zagorová si před sobotním kolapsem začínala postupně pozpěvovat a cítit se lépe. Nyní doufá, že se mu jeho manželka brzy vrátí domů. Společně by tak 6. června mohli oslavit své 30. výročí svatby.

Tagy: