Diana Kobzanová porodila třetí holčičku. Jaké jméno jí s Frolíkem dali?

Modelka Diana Kobzanová porodila holčičku, informaci pro pořad Showtime potvrdil zdroj z jejího blízkého okolí. Moderátorka má s 35letým hokejistou Michaelem Frolíkem už dva potomky, taktéž dcerky. Pár radostnou zprávou překvapil, z veřejného života se totiž v posledních měsících stáhl.

Kobzanová podle zdroje pořadu Showtime porodila krásnou holčičku, které s Frolíkem dali jméno Nelly. O modelce přitom nebylo dlouho slyšet, pár se totiž stáhl i ze sociálních sítí. Kobzanová byla přitom ještě před pár lety na Instagramu více než aktivní.

Rodina na úkor kariéry

Kobzanová a Frolík spolu tvoří stabilní pár českého showbyznysu. I přesto, že život s hokejovým hráčem nebyl vždy jednoduchý, je známo, že modelka kariéru svého přítele prožívala. Sama pro rodinu obětovala svou profesi moderátorky.

„Kdyby mi někdo před 10 lety řekl, že budu na pláž místo kabelky v jedné ruce a drinkem v druhé nosit XXL krosnu plnou drobků, plen, přesnídávek, ubrousků a tři tisíce nepotřebných p**ovin, pošlu ho rovnou do Bohnic,“ svěřila se před roky na sociálních sítích.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jaroslav Tvrdík se stane dědečkem, jeho dcera čeká miminko s brankářem Kolářem.

Úspěšný hokejista hrával v NHL, prošel Floridou, Chicagem, Winnipegem, Calgary, Buffalem i Montrealem. Od letošního roku Frolík působí v Tipsport extralize, kde se stal posilou Bílých Tygrů Liberec.

Tagy: