Kolečko promluvil o svatbě i Nesvačilové: Někdy je lepší, když o vás píšou lži než pravdu

Scenárista a režisér Petr Kolečko v pořadu Show Jana Krause promluvil o svatbě s modelkou Anetou Vignerovou. Člověk podle něj v životě dělá i rozhodnutí, která jsou iracionální a divoká. Vyjádřil se také ke zprávám, které se objevily kolem jeho osoby a dalšího vztahu s herečkou Denisou Nesvačilovou.

Jan Kraus ve svém pořadu Show Jana Krause Petru Kolečkovi nejprve gratuloval ke svatbě. Zasvěceně si s ním vyměnil i pár osobně prožitých zkušeností se svým druhým manželstvím. Nicméně Kolečkovu svatbu doprovázela řada skandálních bulvárních zpráv, i toto tedy Kraus v rozhovoru naťukl.

ČTĚTE TAKÉ: Luxusní výlet i oslavy Velikonoc. Vignerová a Kolečko odhalili první fotku po tajné svatbě

„Žádná pravda nesmí stát v cestě dobré historce,“ řekl na to Kolečko s tím, že bylo možné se v novinách dočíst leccos. „Někdy je ale lepší, když o vás píšou lži než pravdu. O někom je lepší lež, o někom pravda. Já jsem taková křížená varianta,“ doplnil. Dění posledních týdnů shrnul tak, že člověk prochází životem a dělá rozhodnutí, která můžou být iracionální a trochu divočejší.

S Krausem se pak rozohnili nad rolí bulváru. „Píšou, to se mi líbí, že za to vlastně můžeme my, že to oni píšou. Že to je naše vina, že přeci kdybychom se takhle nechovali, tak oni to nepíšou. A vlastně nám nadávají za to, že to píšou,“ posteskl si režisér a dodal, že kdyby se k tomuto tématu chtěl jakkoli vyjadřovat, bylo by to prostředky, které jsou mu vlastní, tedy že by napsal film.

Ve filmu bych uvedl věci na pravou míru

„Co v těch příbězích chybí, jsou pohnutky lidí, které mohou být různé. Nebudu mluvit za svoji ženu nebo za někoho jiného. Byla by velká lež tvrdit, že jsem se nedopustil nějakých omylů. Ale ty postavy mohou být různé. A bulvár, to je jen takový povrchní výběžek. Kdybych podle toho dělal nějaký film, chtěl bych to dělat s nějakou hlubší psychologií a třeba bych některé ty věci uvedl na pravou míru. Což asi nebudu dělat tím, že to budu někde říkat,“ uzavřel Kolečko.

Smršť kolem Petra Kolečka se strhla poté, co modelka Aneta Vignerová zveřejnila na sociální síti snubní prstýnky. Pár se vzal v polovině března. Sňatek v bulváru způsobil poprask především proto, že jen několik dní před svatbou se Kolečko účastnil předávání Českých lvů. Na galavečer dorazil s herečkou Denisou Nesvačilovou, se kterou byl v té době několik měsíců spojován.

Více můžete sledovat ve středu ve 21:35 na Primě. Dalšími hosty Show Jana Krause budou zpěvačka, herečka a tanečnice Alžběta Ferencová, iluzionista Obinn Magic a malíř Štěpán Mareš.

Tagy: