Schůzky v baru, nevěra i planá chvála. Co předcházelo Kolečkově tajné svatbě s Vignerovou?

Trojúhelník mezi Petrem Kolečkem, Anetou Vignerovou a Denisou Nesvačilovou zřejmě neušel pozornosti nikoho. Za poslední více než půlrok se totiž známý scenárista rozhodoval mezi dvojicí dam hned několikrát. Nyní to vypadá, že se milostný trojúhelník konečně uzavřel a režisér si vybral matku svého tříletého syna Jiříka Anetu, se kterou se také oženil. Ta si přitom za poslední měsíce vytrpěla mnohé.

Kolečko tvořil pár s Vignerovou od roku 2019, během té doby přivedli na svět syna Jiříka. Koncem loňského léta však známý scenárista oznámil, že se s 35letou modelkou rozchází. „Rozchod s partnerem, se kterým má člověk děti, není nikdy žádná výhra. Bohužel v tomto případě se to jevilo již delší dobu jako nevyhnutelné řešení. Vynasnažím se, aby tím Jiřík trpěl co nejméně,“ řekl v pořadu Showtime.

Zároveň přiznal, že v té době už zažíval krásné chvíle, které byly ale velmi čerstvé, s herečkou Denisou Nesvačilovou. S tou si měl padnout do oka při natáčení primáckého seriálu Pálava. „Mimořádně si rozumíme, nicméně jakkoli to vypadá, rozhodně ona není důvodem našeho rozchodu s Anetou,“ ujistil.

ČTĚTE TAKÉ: Láska na první pohled i zálety. Když bylo Svěrákovi 50, podvedl manželku s mladou herečkou

Vztah s Kolečkem tehdy potvrdila i sama Nesvačilová. „Mezi mnou a Petrem to trvá doslova pár dnů, jsem proto velmi překvapená, kolik pozornosti naše rodící se křehká láska vzbuzuje. Oba jsme do vztahu vstupovali jako svobodní lidé, nikomu se nestala žádná křivda,“ potvrdila Kolečkovu verzi Nesvačilová.

Vignerová však měla na jejich rozchod jiný pohled. „Bohužel nevím, co k tomu říct, je to celkem rychlé. Teď jsem se dozvěděla, že mě někdo s někým podvádí. Každý domácí problém se řeší doma a ne v jiné posteli, tím to celé pro mě končí. Vidím to jako zbabělost chlapa,“ nebrala si servítky.

Modelka se poté měla odstěhovat z jejich společného domu a chvíli to vypadalo, že si rodiče tříletého Jiříka nemohou přijít na jméno.

Mnohé proto překvapilo, když v polovině listopadu byli bývalí partneři přistiženi v jednom z pražských podniků, jak si vyměňují zamilované pohledy a dokonce i polibky. Lidé poté začali spekulovat, zda se rodiče malého Jiříka přece jen neusmíří. Že je to na dobré cestě, potvrdila nakonec i sama Vignerová v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS. Chválou na svou bývalou partnerku nešetřil ani Kolečko.

„Vážím si toho, že k sobě s Anetou po tom všem nacházíme opět cestu a dokážeme se mít rádi. Vážím si i její statečnosti v poslední době. Uvědomil jsem si, že rodina je to nejcennější, a věřím, že zas rodina budeme,“ sdělil v písemném vyjádření začátkem prosince Kolečko.

Kolečko odešel k Nesvačilové

U svých slov ale dlouho nezůstal. Necelé dva týdny nato byl redaktory redakce Extra přistižen v jednom z pražských podniků. Tentokrát ale ve společnosti Nesvačilové. Dvojice si údajně vyrazila do baru společně ještě s dalšími přáteli.

Vignerová pak prostřednictvím Instagramu oznámila, že její vztah se scenáristou definitivně skončil. „Šance tady byla a je promarněna, je to pryč. Nikdo se z toho nehroutí, protože ty věci byly dost bolestné a musí se na nich pracovat delší dobu. Já jsem za to velmi ráda. Jen chci obejít bulvární záležitosti, nikdo se nehroutí,“ konstatovala vítězka soutěže Miss České republiky 2009 na sociálních sítích.

Poté se měl Kolečko začít opět scházet s Nesvačilovou. Objevili se spolu i na několika akcích, naposledy na Českých lvech, kde se drželi za ruce. Podle informací webu Expres.cz spolu byli i na dovolené. Oficiálně však Kolečko Nesvačilovou jako svoji partnerku nikdy nepředstavil. Na dotazy odpovídal jasně: „Já to nikdy nepotvrdil a nepotvrzuju.“ „Jo, já to dementuju,“ doplnila ho Nesvačilová, přestože dříve mluvila o křehké lásce.

Ani jejich partnerství ovšem nebylo idylické. Předtím, než společně vyrazili na zmiňované České lvy, se pohádali a Denisa měla Kolečka pořezat, údajně nešťastnou náhodou.

Kolečko o návratu k Vignerové mlžil

Nakonec se scenárista rozhodl, možná právě s ohledem na rodinu a syna Jiříka, a oženil se s Vignerovou. Svatba měla podle informací deníku Blesk proběhnout 14. března na Staroměstské radnici. O návratu ke své bývalé partnerce ale Kolečko dlouho mlžil. Začátkem minulého týdne se objevil v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS s prstýnkem na ruce. Tam ale vztah s Vignerovou ještě zatloukal. „Je to expartnerka s velkým ,EX‘,“ prohlásil tehdy.

Až poté, co se jejich svatba provalila i v médiích, partneři vydali krátké prohlášení. „Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc. Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného,“ napsala Vignerová na sociální síti k fotce, na které se novomanželé pochlubili svatebními prstýnky. Snímkem s nimi dvojice sňatek potvrdila.

A co na to Nesvačilová? Z příspěvků, které sdílí na sociálních sítích, je zřejmé, že se plně ponořila do práce. Na dotaz, jak se situací psychicky vyrovnává, odpověděla pro Super.cz, že se cítí fajn. „Dá se to. Teď jsem v divadle a tady se cítím vždycky dobře.“ Vzápětí však dodala, že svůj aktuální soukromý život rozhodně řešit nemíní.

Tagy: