S manželstvím sekla. Kolumbijská sexbomba Sofia Vergara se po sedmi letech rozvádí

Půvabná herečka Sofia Vergara a Joe Manganiello se po sedmi letech manželství rozvádějí. Rozhodli se, že se každý z nich vydá svou vlastní cestou, a to i přes to, že se stále milují. Informaci o ukončení vztahu potvrdili v prohlášení, jež má k dispozici magazín Page Six.

„Učinili jsme těžké rozhodnutí a to je, že se rozvádíme. Jako dva lidé, kteří se stále milují a navzájem se o sebe starají, uctivě žádáme o respektování našeho soukromí v době, kdy procházíme touto novou fází našich životů,“ vyjádřil se pár v oficiálním prohlášení pro web Page Six.

ČTĚTE TAKÉ: Lindsay Lohanová se stala maminkou. Známá rebelka dala chlapci netradiční jméno

„Sofia a Joe se navzájem vzdalují už nějakou dobu. Dávají si od sebe odstup, aby se mohli separátně soustředit na svojí budoucnost,“ prozradil zdroj portálu.

„Žili oddělené životy. Čas trávili každý po svém, soustředili se sami na sebe, každý na svou vlastní kariéru a své milované. Sofia dávala všechno do své nové kosmetické značky a je z toho nadšená. Na konci června pořádala party k oslavě uvedení na trh a Joe tam nebyl. Stále měla ale v pokoji zarámovanou jejich společnou fotku, na které se líbají,“ upozornil dobře obeznámený zdroj pro deník Entertainment Tonigh.

Relaxuje v Itálii

Hvězda Takové moderní rodinky, která před nedávnem oslavila jednapadesáté narozeniny, těžké období tráví na italském ostrově Capri, odkud své fanoušky pravidelně zásobuje žhavými snímky.

Nutno podotknout, že Sofia vypadá na svůj věk opravdu skvostně, míní fanoušci. „Bez jakýchkoli pochybností, tohle je nejnádhernější žena v celém vesmíru,“ chválí herečku jeden z fanoušků. „Vypadáte, jako by vám bylo stále pětadvacet let,“ píše další.

Vztah Vergary a šestačtyřicetiletého Manganiella se začal rýsovat v roce 2014 poté, co skončilo hereččino zasnoubení s obchodníkem Nickem Loebem.

V té době se rozhodl herec, který zazářil ve filmu Bez kalhot, zabojovat o srdce kolumbijské krásky. Po šesti měsících randění se pár zasnoubil, manželi se pak oficiálně stali 22. listopadu v roce 2015.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Film Barbie se chystá do kin. Ikonická panenka se opět stala fenoménem

Tagy: