Krampol se ozval z nemocnice: Tvrdí nesmysly, řekl o manažerovi a prozradil, jak se cítí

Fanoušci Jiřího Krampola si už o něj zřejmě nemusí dělat starosti. I když je známý herec opět v nemocnici, nejde podle něj o nic vážného. Do nemocnice šel hlavně z preventivních důvodů, řekl v rozhovoru pro web Extra.cz. Promluvil také o některých fámách, které o něm šířil jeho manažer Miloš Schmiedberger. Známý herec popírá, že by se v době nemoci „coural po akcích“. Na své zdraví je prý po loňských komplikacích velmi háklivý.

V nemocnici leží Krampol kvůli oslabené dýchací soustavě. „Čtrnáct dní zpátky jsem začal chraptět, a protože mám v kýblu průdušky a loni mě to málem stálo život, bral jsem doteď antibiotika,“ svěřil se Krampol v rozhovoru pro Extra.cz. Když se mu o víkendu přitížilo, rozhodl se navštívit svého lékaře v pražské Nemocnici Na Františku.

„Chtěl radši udělat rentgen, kdyby se to nedejbože schylovalo k zápalu plic, což by byl v mém případě problém. A když už jsem u něj byl, poradil mi, ať tu na pár dnů zůstanu, že mi budou dávat antibiotika přímo do žíly, protože to je pětkrát účinnější,“ řekl Krampol, který přesně před rokem bojoval v nemocnici se zápalem plic a absolvoval také operaci srdce.

I proto si je prý zcela vědom, že po loňských zdravotních komplikacích musí na sebe být opatrnější. „Absolutně nic mi není. Ale musím se hlídat. Kdybych třeba dostal covid, tak to může být konečná,“ doplnil herec s tím, že v úterý nebo ve středu už půjde domů.

Nikde jsem se necoural

Rozzlobilo ho, co o něm říkal v médiích jeho manažer Miloš Schmiedberger. Podle něj se Krampol choval nezodpovědně a „coural po akcích“ v době, kdy už bral antibiotika. „Asi ho nakopnu. To není pravda. Za celou dobu, co jsem marod, jsem nikde nebyl. Jen jednou jedinkrát jsem za posledních čtrnáct dní vylezl z baráku kvůli Uršule Klukové, protože jsem jí to slíbil,“ uvedl Krampol a vzápětí doplnil, že se na akci zdržel jen chvíli.

„Ani jsem tam nic neříkal, protože se mi špatně mluvilo. Dali jsme si jen něco k jídlu, dva čaje a za dvě a půl hodiny jsem byl zpátky doma. Tak ať netvrdí nesmysly,“ řekl rozzlobený herec. „Já si vážím toho, že jsem ten loňský průšvih přežil, a opravdu se šetřím,“ dodal.

Tagy: