Kuchařová nebyla na dovolené sama. Má po rozvodu novou lásku? Exkluzivní vyjádření

Taťána Kuchařová na letišti po návratu z dovolené

Má Taťána Kuchařová novou lásku

Zatímco Ondřej Gregor Brzobohatý už si novou lásku po rozvodu našel, Taťána Kuchařová prohlašovala, že dalšího muže zatím nehledá. Teď se ale ukázalo, že už na lednové dovolené nejspíš s jedním byla. Má tedy novou známost, nebo ne? To modelka prozradila pořadu Showtime.

Začátkem února se z vrátila Taťána Kuchařová z dovolené ve finském Laponsku. A všechny překvapila. Fotografové Deníku Blesk ji vyfotili na letišti v doprovodu neznámého muže. Ten sice šel až krok za Miss World, ale dohady už byly na světě – opravdu se potkali až na letišti?

Tehdy Táňa tvrdila, že jde o kamaráda, s tím, že v Laponsku na dovolené byla sama. Teď se ale ukázalo, že to asi nebude pravda a jejím doprovodem mohl být jistý Olivier. Jeho Instagram navíc prozradil, že v Laponsku byl ve stejný čas také. Náhoda to pravděpodobně není.

Partnera nehledám

Showtimu se teď podařilo získat vyjádření Kuchařové. „Řekla bych jen tolik, že se skutečně nejedná o žádného nového partnera. Jak už jsem uvedla, žádného partnera nyní nemám a opravdu teď ani nehledám. V současné době jsem pracovně ve Španělsku s produkcí a kamarádkou a bez pánského doprovodu,“ prohlásila modelka.

A znovu požádala o respektování jejího soukromí. Klid v okolí Kuchařové ale bude zřejmě dál jen vzdáleným snem. Provalil se totiž vztah jejího exmanžela Ondřeje Gregora Brzobohatého s moderátorkou Danielou Písařovicovou, o kterém jako první Showtime informoval. Sama Kuchařová pak prozradila, že jejich románek trvá už delší dobu.

Tagy: