O našem manželství šíří lži, naštval se Brzobohatý na Kuchařovou. Jak reagovala?

Kuchařová a Brzobohatý dlouho tvořili ideální pár.

Ondřej Brzobohatý reagoval na slova Taťány Kuchařové

Miss World Taťána Kuchařová a její bývalý manžel, muzikant Ondřej Brzobohatý, na sobě nenechají nit suchou. Ondřej se ve středu rozhodl vyjádřit ke „lžím“ a „demagogiím“ Taťány, podle kterých ji měl podvádět s moderátorkou Danielou Písařovicovou. Jak na to Kuchařová reagovala?

Brzobohatý prolomil mlčení a na sociálních sítích detailně vylíčil svůj pohled na konec manželství s Kuchařovou. Ta se totiž v posledních týdnech již několikrát vyjadřovala na účet Brzobohatého. Tvrdila, že ji podváděl.

„Na rozdíl od mé exmanželky Taťány nevyhledávám pozornost bulváru, abych v něm následně mohl šířit lži a demagogie, které by druhé očerňovaly a mě v očích veřejnosti vykreslovaly v tom lepším světle. Proč to Taťána dělá? Nechápu. Platí fakta, která byla jasně řečena, tedy že od srpna minulého roku byly rozvodové papíry na stole,“ napsal Brzobohatý ve středu na Instagram.

Ondřej lže, má jasno Taťána

Muzikant konečně také potvrdil, že má vztah s moderátorkou Danielou Písařovicovou. „Od září žiji sám a Daniela ani nikdo jiný toho nikdy nebyl příčinou. Daniela se se mnou, tedy s rozvádějícím se a následně rozvedeným mužem, začala blíž stýkat až v průběhu tohoto roku. Kdo nám přeje štěstí, tomu děkuji... Kéž čas zahojí všechna zklamání i křivdy a hlavně kéž už je klid a mír,“ dodal Brzobohatý.

Kuchařová se slova svého exmanžela rozhodla také okomentovat. „Trvám na všem, co jsem řekla. Ondřej lže,“ napsala stručně někdejší Miss World.

Kuchařová s Brzobohatým tvořili pár téměř 10 let. O tom, že je jejich vztah u konce, se začalo spekulovat ke konci loňského roku. „To, že svůj vztah posunuli do jiné roviny záhy potom, co my jsme byli velmi čerstvě po obnovení církevního svazku a pracovali jsme v té době na rodině, je prostě fakt a chápu, že se k tomu nehodlají vyjadřovat. Jak říkám, jejich karma, jejich štěstí. Nechávám ty věci plynout a třeba se časem ukáže, jak to je,“ sdělila Kuchařová.

Tagy: