Nový přítel Kuchařové? Že mám chlapa, jsem se dozvěděla až v Bhútánu, směje se kráska

Taťána Kuchařová vyrazila do společnosti

Začátkem listopadu proletěla českými médii informace, že Taťána Kuchařová už není sama a po rozvodu s Ondřejem Gregorem Brzobohatým si našla nového partnera. Jak se ukázalo, není to pravda. Zprávu popřela samotná modelka.

Kuchařová v polovině října v pořadu Showtime řekla, že nový vztah nehledá a nepotřebuje „vytloukat klín klínem“. Jak se ukazuje, za svými slovy si skutečně stojí. „Doslechla jsem se až do Bhútánu, že mám prý nového chlapa. Tak nemám. Ale ne proto, že by nebylo z čeho vybírat, ale těch osm let mi zatím stačilo a dávám si čas pro sebe,“ svěřila se Kuchařová webu Super.cz.

„Rozhodně nejsem sama, ale to neznamená, že jsem v novém vztahu. Prostě to byla kachna,“ doplnila Miss World 2006.

Zprávy o tom, že má Kuchařová nového partnera, se v médiích objevily začátkem listopadu. Modelka tehdy údajně řekla, že není sama. Více se ale k situaci odmítla vyjádřit. „Je pravda, že se nepotřebuji hrnout po osmiletém vztahu a manželství do nového vztahu. Takové věci se hojí pomalu. Dávám si voraz a chci si tentokrát pořádně vybrat. Tentokrát už na to nespěchám,“ prozradila redakci Showtime modelka.

Kuchařová se s Brzobohatým rozvedla koncem března. Nyní se už jenom čeká na církevní anulaci sňatku. Podle modelky byla příčinou rozchodu Ondřejova nevěra. Muzikant si měl totiž ještě v době jejich manželství začít s moderátorkou Danielou Písařovicovou, se kterou už randí několik měsíců. Brzobohatý ovšem toto obvinění odmítá a tvrdí, že jeho nová partnerka nebyla příčinou rozvodu.

Kuchařová na to ale má jiný názor. „Jejich vztah začal čerstvě po obnovení našeho církevního manželského svazku loni v červnu. Rozhodně jsme tenhle náš slib neobnovili v nějaké krizi, to bych ani nepřipustila. Naopak jsme v té době pracovali na založení rodiny,“ uvedla Kuchařová.

O svém exmanželovi už prý nechce ani slyšet. „Je to pro mě uzavřená kapitola a minulost. Zaplať pánbůh za to,“ přiznala redakci Showtime 33letá kráska. „Jsem volná jako pták a mám se krásně. Vedu velmi čilý společenský život a je to fajn období, které se mi možná nezopakuje,“ uzavřela.

Tagy: