Další celebrita v rodině Žilkové? Její syn překvapil veřejnost polibkem herecké kolegyně

Život Veroniky Žilkové a její rodiny je v posledních měsících plný překvapení. Naposledy na sebe pozornost strhl její syn Vincent Navrátil. Fotografové ho totiž zachytili, jak se v sobotu po Slavících líbal s herečkou Annou Kadeřávkovou. Co prozradil o společném vztahu?

Vincent Navrátil a Anna Kadeřávková jsou podle webu Expres.cz spolužáci a kamarádi, jak ostatně webu tvrdil i samotný Navrátil. V sobotu to tak nicméně rozhodně nevypadalo. Herci byli zachyceni po vyhlášení ankety Český slavík 2022, jak se spolu líbají.

Polibek vyvolal řadu otázek, neboť si všichni mysleli, že je Navrátil zadaný. Situaci tak musel vysvětlovat. „Ve světle včerejších událostí bych rád informoval o faktu, že s Anetou už skoro dva měsíce netvoříme pár. Děkuji za pochopení,“ uvedl v neděli Navrátil na svém Instagramu. Sobotním událostem pak nechtěla věřit ani Navrátilova matka Veronika Žilková. Myslela si, že jde o skrytou kameru a že její syn natáčí záběry do jednoho ze svých pořadů, jak řekla pro web TN.cz.

Herečka i mediální magnát

„Dali jsme si po Slavících pusu. Nevím, jak se to vyvine. Někdo nás vyfotil, jak si dva single lidi dávají pusu, žádná velká láska zatím neprobíhá. Známe se dlouho, oba jsme single, co bude, to bude,“ vyjádřil se pro TN.cz mladý herec.

Je tedy možné, že se rodina Veroniky Žilkové rozroste o další známé jméno. Po podnikateli a mediálním magnátovi Jaromíru Soukupovi, který je partnerem Agáty Hanychové, se kterou čeká i potomka, má k rodině blízko také Kadeřávková. Ta je divákům známá z filmů Andílek na nervy či Šťastný nový rok nebo ze štědrovečerní pohádky Kouzelník Žito.

Tagy: