Legendární hra Ivánku, kamaráde se vrací. Čtvrtníček s Lábusem opět pobavili řadu celebrit

Legendární představení Petra Čvrtníčka a Jiřího Lábuse Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? se vrátilo na divadelní prkna.

Představení Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit je opět na scéně

Legendární představení Petra Čvrtníčka a Jiřího Lábuse „Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit?“, které vzniklo jako reakce na odposlechy fotbalových funkcionářů z roku 2005, se vrátilo na divadelní prkna. V obnovené premiéře ho v rámci Prima Hvězdného léta pod Žižkovskou věží sledovali i slavní sportovci.

Na obnovenou premiéru fotbalové fresky dorazili například hokejista Jakub Voráček, fotbalisté Patrik Berger, Antonín Panenka nebo Jan Koller. A na jevišti excelovali za doprovodu symfonického orchestru Bezdrev herci Petr Čtvrtníček a Jiří Lábus.

„Bavím se skvěle. S Jirkou na jevišti? To je svátek. Kdybychom říkali jen hezkou vančurovskou češtinu, tak by to tak nevyznělo. Nechtěl bych představní přeceňovat, ale je skvělé,“ zhodnotil Čtvrtníček.

A jak na spolupráci nahlíží Lábus? „Jsou to narozeniny. Je to nádherný. Měli jsme sice pauzu, ale opět se navázalo,“ reagoval. Hra je o korupci ve fotbale, Lábus ale takové zážitky z hereckého života nemá. „Ne, opravdu ne,“ odpověděl na otázku, zda se ho někdy někdo snažil uplatit.

Spletl se Dejdar, nebo Lábus?

Na představení dorazil i herec Martin Dejdar, i když ne vše klaplo podle plánu. „Já jsem se bavil náramně. Zejména proto, že mi Jirka řekl, že je to od osmi. Přišel jsem na děkovačku, mám krásný zážitek,“ prozradil pobaveně.

„A to jsme spolu mluvili v neděli. Řekl, že budu mít lístky na pokladně. Tak ty mám, ale nestačil jsem je využít,“ konstatoval Dejdar s úsměvem. Lábus ale chybu odmítá.

Představení mohou diváci zhlédnout pod Žižkovskou věží ještě čtyřikrát. „Přijďte do Kulichu, vemte si šálu a přijďte zafandit do Kulicha,“ pozval Čtvrtníček.

Tagy: