Lela Vémola: Karlos je mimořádně klidný. Líbí se mi, jaký má k němu Langer respekt

Lela Vémola je pro svého manžela velkou oporou.

Rozhovor s Lelou, manželkou Karlose Vémoly, před turnajem Oktagon 47

Se zápasníkem MMA Karlosem Vémolou odcestovala do Bratislavy, dějiště sobotního turnaje Oktagonu, i jeho manželka Lela. V rozhovoru pro CNN Prima NEWS prozradila, že je Vémola před bitvou velmi klidný. Zároveň ocenila, že k němu jeho slovenský soupeř Pavol Langer chová respekt.

Už v sobotu večer se pod střechou bratislavského stadionu Ondreje Nepely na turnaji Oktagon 47 uskuteční česko-slovenská MMA bitva mezi Karlosem Vémolou a Pavolem Langerem.

ČTĚTE TAKÉ: Lela Vémola popsala poslední chvíle před Karlosovým zápasem. Vylíčila i děsivý prožitek

Vémolova manželka Lela při té příležitosti poskytla CNN Prima NEWS exkluzivní rozhovor. „Čeká nás velký zápas, na který se těším, protože konečně budeme mít doma klid,“ řekla s úsměvem.

Lela ocenila, jak Langer vystupuje. „Působí na mě jako velmi sympatický muž a otec. Líbí se mi, jaký má respekt k mému manželovi,“ prozradila.

Z toho, že se souboj koná v Bratislavě, je Lela nadšená. „Jsem Slovenka, takže můj muž se musí ukázat,“ pronesla.

Mimořádně klidný Vémola

Slovenská playmate si myslí, že je Vémola v úplně jiném rozpoložení než před kterýmkoliv jiným zápasem. Je prý mimořádně klidný. „Přišlo mi to až divné. Tentokrát je celkově hodně v pohodě, za což jsem ráda,“ sdělila.

Díky letitému partnerství to Lele a Karlosovi v předzápasové době klape. „Za ty roky, co spolu žijeme, tak poznám jeho nálady. Není to úplně jednoduché, u něho jako u profesionálního sportovce není nikdy jisté, s jakou náladou se probudí. Když je v období, kdy se připravuje na zápas a má dietu a těžké tréninky, tak je to těžké i pro mě. Tím, že máme děti, je to o to víc náročnější. Už jsme ale sehraní, takže jeho nálady akceptuji, takže nám to funguje,“ přiznala.

Lela se snaží být svému muži maximální oporou. „Když vidím, že se probudí se špatnou náladou, tak jsem raději zticha. Snažím se mu co nejvíce pomáhat,“ dodala.

Tagy:
Slovensko Bratislava MMA Karlos Vémola Lela Ceterová Oktagon OKTAGON MMA Lela Vémola Pavol Langer