Lucie Bílá představila nový videoklip. Zahrál si v něm i její partner Radek Filipi

Lucie Bílá s partnerem Radkem Filipi

Klip Lucie Bílé

Oblíbená česká zpěvačka Lucie Bílá představila nový videoklip k písní Nebudu se držet zpátky. Vystupuje v něm i zpěvaččin partner Radek Filipi. Známá hudebnice zároveň své fanoušky vyzývá, aby dorazili na některý z jejích vánočních koncertů.

Autorkou hudby a textu písně Nebudu se držet zpátky je zpěvačka a skladatelka Patricie Kaňok Fuxová. Videoklip režíroval český filmový režisér a scenárista Dan Svátek, který má na kontě snímky, jako jsou Stockholmský syndrom nebo Dvě slova jako klíč.

ČTĚTE TAKÉ: Po zpěvačce Muchové muži šíleli. Kam jsme přijeli, tam to byl nářez, vzpomíná Michal David

Klip byl z velké části natočen v Divadle Lucie Bílé v pražské Karlově ulici. Některé jeho části se odehrávají i v různých částech hlavního města, například na Karlově mostě. Po boku Bílé se ve videu objevuje i její partner a fitness trenér Radek Filipi.

Nyní čeká muzikantku vánoční turné nazvané Bílé Vánoce Lucie Bílé II., v rámci kterého zavítá do sedmadvaceti měst po České i Slovenské republice.

V Praze se fanoušci dočkali hned dvou koncertů. Oba se konaly ve Státní opeře 9. prosince, přičemž první začínal od 16:30 a hned na něj navázal od 19:00 druhý koncert.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Utajovaná píseň zesnulého Milana Lasici vás dojme. Do světa se chystá jeho unikátní album

Tagy: