Okouzlující Camilla uchvátila Německo svým outfitem. Choť Karla III. čeká brzy velká pocta

Britský král Karel III. a jeho manželka Camilla zazářili na banketu při návštěvě Německa. Královna choť oslnila zejména svými černo-stříbrnými šaty a tiárou, kterou nosila i její tchyně, Alžběta II. Večírek na počest návštěvy, na nějž luxusní outfit oblékla, byl mimořádně velkolepý.

Camilla si na recepci oblékla černo-stříbrné šaty od návrháře Bruce Oldfielda a účes ozdobila korunkou, kterou si nechala ve 20. letech vyrobit královna matka. Tiáru několikrát vynesla i královna Alžběta II. a Camilla ji má obzvláště v oblibě. Outfit doplnila královna choť diamantovým náhrdelníkem s třásněmi.

Luxusní byla v Berlíně nejen Camilla, ale i pohoštění – podával se marinovaný kapr s řeřichou, kuře s redukcí z ostružinového sladu a dezert ze sušených švestek a černého čaje. Pilo se víno i nealkoholické koktejly.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Unikly tajné plány korunovace: Williamovy děti dostanou důležitou roli. Co Harry a Meghan?

Státní banket se konal den poté, co královský pár přiletěl do Německa – a i tentokrát Camilla, co se týče módy, nezklamala – oblékla modrý kabát, který doplnila elegantním kloboukem.

Už za necelé dva měsíce čeká královský pár slavnostní korunovace. A podle dostupných informací si 6. května královna choť Camilla vezme upravenou verzi koruny královny Marie, osazenou diamanty jako poctu tchyni, zesnulé královně Alžbětě II.

Po korunovaci ale bude muset ozdobu hlavy vyměnit. Bude ji nasazena platinová koruna zdobená 2 800 diamanty včetně 105karátového Koh-i-Nooru a Camilla se tak stane první korunovanou královnou manželkou od roku 1937.

Tagy: