Heidi Janků si zkrášlila luxusní dům svými akty. Nahlédněte do soukromí zpěvaččina království

Heidi Janků, která loni oslavila šedesáté narozeniny, sice vyrůstala v paneláku, skutečný domov ale našla až v krásné útulné vilce na okraji Prahy. Tu si zpěvačka před jednadvaceti lety pořídila se svým manželem, hudebníkem Ivo Pavlíkem. Jak to v jejím království vypadá?

Heidi Janků, rodačka z Ostravy, a její manžel dlouho hledali to pravé hnízdečko lásky, kde by se usadili natrvalo. Nějaký čas bydleli v Ostravě, poté se přestěhovali do vesničky Všestary u Prahy, kde si pořídili bungalov. Záhy však zjistili, že to není to, o čem snili. „Začalo nám to být malé, chyběla nám intimita a soukromí. Navíc to bylo i trochu z ruky,“ prozradila zpěvačka redaktorovi CNN Prima NEWS.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herečka Jiřina Bohdalová si zařídila chalupu jako z pohádky. Nahlédněte do její hájenky v Českém ráji

Poté si nechali postavit podle svého gusta prostorný rodinný domek o velikosti 5 + kk na okraji Prahy. V něm našli ráj na zemi. Skládá se ze dvou pater, velké zahrady a bazénu. Na zařizování interiéru se s manželem bez problémů shodli. Měli stejný vkus. „Nedrželi jsme se konkrétního stylu, řídili jsme se tím, aby tu bylo útulno,“ popsala Heidi.

Po manželově smrti se pustila do rekonstrukce

Když její milovaný muž Ivo Pavlík před šesti lety ve věku 84 let zemřel, zůstala v domě sama. V době pandemie koronaviru, kdy byl vyhlášen lockdown a nemohla koncertovat, se pustila do rozsáhlé rekonstrukce domu. Kompletně například vyměnila kuchyň. Jediné, co v ní zůstalo, byl stůl. Během stavebních prací si zpěvačka užila své. „Krbová kamna dorazila se zpožděním a ještě k tomu s prasklým sklem. Starou kuchyň jsem prodala ještě dřív, než se začala vyrábět nová, a tak jsem skoro měsíc byla úplně bez ní. Ale popravdě, na vaření jsem nikdy moc nebyla,“ přiblížila s úsměvem redaktorovi CNN Prima NEWS. Jakmile byla kuchyň hotová, na řadu přišel obývací pokoj. „S celkovým výsledkem jsem spokojená,“ poznamenala Heidi.

Na zdi ponechala velkou plastiku, kterou její manžel v šedesátých letech koupil od výtvarníka, jenž byl zakázaný. „Má svůj příběh. Manžel ji s sebou pořád stěhoval. Prý mě chrání a dodává prostoru správnou energii,“ uvedla.

Na stěnách domu visí i několik jejích aktů. Heidi je ve svém království šťastná a spokojená. Má v něm prý vše, co k životu potřebuje. A společnost jí dělá pejsek, knírač Eda, který s ní spí i v posteli. „Zaplnil to prázdné místo v srdci. Eda je parťák, který mě umí rozesmát. Chodíme na dlouhé procházky, což vyhovuje nejen jemu, ale i mně. S Ivošem jsme kdysi měli také pejska. Malého černostříbrného knírače Falca, který s námi jezdil po koncertech i po dovolených. Prožil s námi dlouhých patnáct let a já pevně věřím, že Eda bude mít podobně dlouhý a zajímavý život spolu se mnou,“ prozradila redaktorovi CNN Prima NEWS Heidi Janků.

Třicet otázek pro Heidi Janků. Podívejte se na video webu Prima Ženy:

Tagy: