Peroutka svatbou se synem miliardářky překvapil Česko. Šest let randil s krásnou herečkou

Svatba třiatřicetiletého herce, moderátora a zpěváka Milana Peroutky s o osm let mladším Dominikem Roubínkem překvapila celé Česko. Do dne obřadu široká veřejnost netušila, že ho přitahují muži. V minulosti měl vztahy se slavnými kolegyněmi.

Milan Peroutka s Dominikem Roubínkem měli svatbu v pětihvězdičkovém historickém hotelu Chateau Mcely na Nymbursku. Vzali se po necelé roční známosti. Původně chtěli počkat na schválení manželství pro všechny, nakonec ale vstoupili do registrovaného partnerství. Roubínek pochází z bohaté rodiny. Jeho mamince se přezdívá Paní McDonald, protože vlastní velkou řadu franšíz řetězce rychlého občerstvení. Deník Blesk ji dokonce označil za miliardářku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Eduard Cupák, první homosexuál mezi českými herci si kvůli své orientaci prošel peklem

Jeho láskou byla šest let Michaela Tomešová

O tom, že syn bubeníka skupiny Olympic Milana Peroutky a spisovatelky Ivany Peroutkové je na kluky, dlouho neměl nikdo ponětí. V minulosti byl vídán ve společnosti půvabných kolegyň. Šest let tvořil pár například s herečkou Michaelou Tomešovou, za svobodna Doubravovou. Ta ale nakonec dala přednost herci a zpěvákovi Romanu Tomešovi, za něhož se v roce 2016 provdala a má s ním syny Kristiána a Jonáše. Peroutka prý tehdy rozchod velmi těžce nesl. „Myslím, že v Milanovi to někde hluboko pořád zakořeněné je, že to úplně v sobě nemá vyřešené, ale bavíme se spolu normálně. Kamarádi asi úplně nebudeme, ale kolegové úplně v klidu,“ uvedl před pěti lety Tomeš pro Blesk.cz.

Jak to měl s Aničkou Slováčkovou?

Peroutka nakonec Míše odpustil. Jak redaktorovi CNN Prima NEWS v minulosti prozradil, se svou bývalou partnerkou vychází dobře. „Jsme kamarádi. Máme spolu hezký vztah,“ prozradil.

V minulosti byl spojován také se zpěvačkou a herečkou Aničkou Slováčkovou nebo Nikolou Čechovou. Partnerský vztah s nimi ale nikdy oficiálně nepřiznal. Několik let ale do společnosti vyrážel bez doprovodu. Že někoho má, naznačil až letos v únoru v pořadu Showtime.

„Já to fakt strašně nechci zakřiknout. Chci být otevřený ke svým fanouškům i ke všem, ale říkám si, že největší síla těchto věcí je, když o ní víš ty. Mám i příklady ve své branži kolem sebe, kdy mi přišlo, že ta média i trošku předběhla vztah těch dvou lidí. Takže si to hlídám. Musím to vymyslet, jak to udělám. Jak to s vámi udělám,“ vysvětlil s úsměvem.

Mohlo vám uniknout: Které hvězdy dorazily na letošní karlovarský festival? Sledujte ve videu přiloženém níže.

Tagy: