Mišík byl před natáčením filmu Banger měsíc v nemocnici. Stejné problémy měl i Bieber

Natálka Jirásková po boku Adama Mišíka.

Karlovarský filmový festival 6. 7. 2022

Na filmovém festivalu v Karlových Varech měl premiéru film Banger režiséra Adama Sedláka. Hlavní roli v něm ztvárnil zpěvák a herec Adam Mišík. Ten přiznal, že ho měsíc před natáčením trápily vážné problémy. Ve Varech se představil i se svou novou přítelkyní Natálií, dcerou modelky Ivy Kubelkové.

Inspiraci pro roli Alexe prý Mišík čerpal z příběhů kolem sebe. „Měl jsem kamarády, kteří skončili, dejme tomu, šli za hranu zákona a udělali rozhodnutí, která jim navždycky změnila život. To byla určitě věc, ze které jsem čerpal,“ popsal Mišík.

Měsíc před začátkem natáčení si ale prošel těžkým obdobím. „Měl jsem úplně ochrnutý obličej a byl jsem měsíc v nemocnici. Jen jsem ležel a koukal do stropu. Do toho byl covid a vůbec jsem nevěděl jestli ještě někdy budu moct hrát,“ líčil zpěvák.

Dodnes prý neví, co mu zdravotní komplikace způsobilo. „To se někdy stane, vlastně Justin Bieber měl teď to stejné. Jeden z 300 tisíc lidí má tuto diagnózu,“ vysvětli Mišík. Dodal, že mu to ale pomohlo dosáhnout energie, kterou chtěl vložit do role.

Nyní už se podle svých slov cítí dobře. „Snažím se o sebe starat. Nejen o fyzickou stránku, ale i o tu psychickou,“ řekl Mišík. K dobré náladě přispívá možná i jeho nová přítelkyně Natálie Jirásková, dcera moderátorky Ivy Kubelkové. „My jsme se potkali v mým dobrým období, takže ona mě ani jinak nezná, musím se snažit,“ popsal.

Natálie si ho prý získala svou vyspělostí. „Ona má v sobě takový klid a na to, jak je mladá, tak je hodně daleko. Přemýšlí nad věcmi úplně jinak, než na to, kolik jí je let,“ vysvětlil Mišík a přiznal, že je zamilovaný.

Karlovarský festival si užívá, dokonce se objevily fotky, na kterých skáče svému kamarádovi na záda. „Já se tím bavím, je to potřeba odlehčit, všichni jsou hrozně vážní. Mně to přijde jako taková hra, že se tady hraje na Ameriku,“ poznamenal Mišík.

Tagy: