Místo dlouhých vlasů retro. Eva Burešová nadchla fanoušky změnou image

Hvězda primáckého seriálu ZOO Eva Burešová překvapila fanoušky novou image. Namísto dlouhých, často navlněných vlasů má teď kratší sestřih s ofinou. Jak sama říká, vytáhli se svým kadeřníkem retro. Hereččini příznivci jsou ze změny vizáže nadšení.

„Vytáhli jsme retro a moooc se nám to líbí,“ napsala Eva Burešová k sobotnímu příspěvku na Instagramu, v němž odhalila svůj čerstvý sestřih. Nově má krásná herečka a zpěvačka kratší vlasy a k tomu ofinu. A jak je vidět i z komentářů pod snímkem, hvězdě ZOO změna prospěla.

„Top,“ komentovala fotku její herecká kolegyně Eva Decastelo. „To je něco tak dokonalého,“ napsala jedna z fanynek. „Evičko, vy jste krásná ve všem, ale toto je top, moc moooooc Vám to sluší, i barvička,“ přidala se další. Burešová pak ujistila, že barvu vlasů má přírodní.

O tom, že změní styl, informovala herečka fanoušky už před třemi týdny. „Za skoro rok natáčení seriálu ZOO se mi z důvodu denních úprav kulmou naprosto dolámaly vlasy. Moje chyba. Chtěla jsem Viky Janečkovou odlišit od Týny Popelkové i fyzicky,“ zmínila Burešová své role v primáckých seriálech ZOO a Slunečná.

Tehdy ještě přemýšlela o mikádu, které jí prý ovšem doma zamítli. Nakonec tak zvolila jiný sestřih a podle reakcí fanoušků udělala dobře.

Pro Evu je to druhá velká novinka v posledních dnech. Teprve v pátek představila nový videoklip k písni Žena z oceli, ve kterém hraje i její partner Přemek Forejt. „Je to nádherný, čekala jsem, že to bude veliké, ale je to mnohem kouzelnější, než jsem tušila. Přemkovi to strašně sluší, líbí se mi to,“ popsala dojmy ještě při natáčení videoklipu sama zpěvačka.

Tagy: