Burešová o těhotenství: Je mi skvěle, jen hlava přestává fungovat. Promluvila i o seriálu

Eva Burešová přiblížila, co čeká její postavu Viky v seriálu ZOO.

Rozhovor s Evou Burešovou o seriálu ZOO i těhotenství

Oblíbená herečka a zpěvačka Eva Burešová se těší z druhého těhotenství. Jak prozradila v pořadu Nový den, je jí skvěle, jen ji trápí problémy s pamětí. Přiblížila také, jak to nyní bude s její postavou Viky, kterou ztvárňuje v seriálu ZOO. Mohou se na ni fanoušci těšit i do budoucna?

Již v pátek se mohou fanoušci seriálu ZOO těšit na autogramiádu a koncert v zoologické zahradě ve Dvoře Králové, která při natáčení slouží jako venkovní ateliér. Burešová zde nejen zazpívá, ale také představí CD s písněmi, které interpretuje v oblíbeném seriálu tajemná Lady X.

„Nahráli jsme zhruba 80 písní. Vše připravil Václav Noid Bárta a jeho tým. Já jen přišla a nazpívala je. V celém CD je poznat Vaškův rukopis. Vše se mi nesmírně líbí a jsem ráda, že jsme vytáhli hudbu z 60. až 80. let jak z Česka, tak ze světa. Mladí lidé se tak dostanou k této hudbě v novém kabátu,“ uvedla.

Pro Burešovou se bude jednat o její vůbec první CD. „Na akci, kterou bude moderovat David Gránský, zahrajeme i autorské věci. Ačkoliv zazní písně ze seriálu ZOO, fanoušci neuslyší naprosto všechny,“ pokračovala. Lidé se budou moci setkat i s dalšími herci ze seriálu, například Michaelou Pecháčkovou či Šimonem Bilinou.

Miminko jako ze Star Wars

Zpráva o tom, že je hlavní postava seriálu těhotná, všechny potěšila. Sama Burešová si druhé těhotenství užívá a cítí se skvěle. Jenže mnozí se ptají, jak to bude s postavou Viky dál. „Těhotenství se zaneslo do příběhu, tudíž Viky bude těhotná. Diváci se nemusí bát, že by mě někdo nahradil,“ uklidnila. A je něco, co ji nyní trápí?

„Přestává mi fungovat hlava. Je to strašný pocit, vždy jsem byla pyšná na to, co vše si dokážu zapamatovat. To se však teď neděje a mám problém se naučit i texty. Snad to přejde,“ doufá herečka. Na dotaz, jak se na svého sourozence těší Nathaniel, Burešová prozradila, co její syn při pohledu na ultrazvuk prohlásil: „Říkal, že je to divné miminko a vypadá jako postava ze Star Wars lega.“

Přípravy na příchod nového člena rodiny nechává na poslední chvíli. Přesto žertovala, že jí výbavu na miminko zřejmě seženou sami fanoušci. „Například v Ostravě mi přinesli spoustu dárků pro miminko. Osobně se chystám pomoci maminkám samoživitelkám. Vím, jaké to je,“ dodala. Zdůraznila, že tentokrát na mateřské dovolené stráví více času: „Chci odpočívat, druhé těhotenství je náročnější“.

Na závěr prozradila, jak se jí postava Viky v ZOO líbí. „Týnka ve Slunečné už byla nudná a nic moc se tam nedělo. S Viky blázníme. Někdy je otravná, arogantní, drzá, někoho mlátí a je s ní zábava. Moc mě to baví, mohu si dovolit více než u Týny. Viky je blázen, a to je mi bližší,“ uzavřela.

Tagy: