Modelka Šeredová si vzala dědice Fiatu. Vdavkám na Sicílii předcházel bujarý večírek

Česká modelka Alena Šeredová se podruhé vdala. Na italské Sicílii si vzala Alessandra Nasiho, dědice automobilové značky Fiat. I když veselce v pátek předcházel bujarý večírek, obřad se v sobotu konal už kolem poledne. O sňatku informovala modelka na svém Instagramu.

Podruhé řekla své „ano“. A podruhé si vzala Itala. Modelka a herečka Alena Šeredová v Itálii dlouhodobě pobývá, a není proto divu, že si v zemi našla i svého druhého ženicha. Tím se stal Alessandr Nasi, dědic italské automobilky Fiat. Prvním mužem Šeredové byl fotbalový brankář Gianluigi Buffon, s ním se po tříletém svazku rozvedla v roce 2014.

Šeredová již v pátek přidala na svůj Instagram fotografii, na které pomocí emotikonů upozornila, že se další den vdává. Svatební veselí ale započalo už před víkendem. Na Sicílii byl na programu bujarý předsvatební večírek.

I přes táhlé páteční oslavy se svatební hosté dostavili k sobotnímu obřadu už kolem poledne. Svatba se konala v sicilském městečku Noto. Na vdavky Šeredové s italským dědicem slavné automobilky dlouho dopředu upozorňovala i tamní média. Mezi nimi i italská mutace časopisu Cosmopolitan.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Alena Šeredová se chystá na svatbu s miliardářem. Jak proběhly zásnuby s dědicem Fiatu?

Šeredová krátce po poledni přesdílela na Instagramu fotografii ze slavnostní svatební jízdy. Manželský pár nasedl do ikonického Fiatu, na kterém byla cedulka s nápisem „Just Married“ (Právě jsme se vzali). Novomanželé dostáli svatebnímu zvyku, k zadní části automobilu byly totiž připoutány plechovky, které při průjezdu Sicílií řinčely.

Svatební jízda slavného páru zaujala kolemjdoucí i fotografy. Po obřadu je na programu večerní party. A z pátečních oslav je zřejmé, že sedět v koutě se ani tentokrát určitě nebude.

Tagy: