Štěstí moderátora Janotky, partnerka Nikola mu porodila synka. Kolegové mu přáli ve vysílání

Oblíbený moderátor a reportér Krimi zpráv Michal Janotka má důvod k oslavě. Jeho partnerka Nikola Veverková mu porodila syna. Chlapeček, který přišel na svět 19. února, dostal jméno Nikolas. K narození dítěte popřáli Janotkovi i jeho kolegové z redakce CNN Prima NEWS.

Na natáčení Krimi zpráv přijel Janotka přímo z porodnice. „Máme kluka Nikolase a je to totální úlet. Jsem strašně šťastný, ale unavený. Jízda začíná,“ oznámil radostnou zprávu ve vysílání CNN Prima NEWS. Poblahopřát mu za celý tým přišla moderátorka Showtimu Laďka Něrgešová. Oblíbenému moderátorovi symbolicky darovala modrý obleček pro miminko.

O tom, že čeká nový přírůstek do rodiny, informoval zamilovaný pár loni v říjnu. „Budeme tři,“ napsala Veverková na svém Instagramu a sdílela zamilované fotografie, na kterých ji Janotka objímá a společně ukazují snímky z ultrazvuku. Zda to bude chlapeček, nebo holčička, si tehdy nechali pro sebe.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Co znamená jméno Nikolas? To si můžete přečíst zde

Prima nás spojila

Veverková s Janotkou tvoří pár něco přes dva roky, znají se přitom už ale pěkně dlouho. Před dvanácti lety však ani jeden z nich netušil, že by jejich profesní vztah mohl přerůst v lásku. „Celé to začalo nevinně. CNN Prima NEWS spustila své vysílání a my jsme začali pracovat na obnovení Krimi zpráv, které mají na Primě dlouhou historii,“ svěřila se Veverková v roce 2021 v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Právě kvůli spolupráci na pořadu musel reportér Janotka často dojíždět do Prahy ze svého bydliště v Brně, a tak se začal s Veverkovou pravidelně vídat. Ta v té době Krimi zprávám šéfovala.

Přestože by pro mnohé mohlo být skloubení práce a soukromého života výzvou, televizní kolegové to zvládli na jedničku. „Práci řešíme i v soukromí, přesto svůj osobní život a povolání dokážeme oddělit. Není to ale tak, že bychom zavřeli dveře a neřešili profesní problémy. Přece jen je právě Prima to, co nás spojilo,“ prozradil tehdy Janotka.

Tagy: