Moderátorka Eva Perkausová je těhotná. Jak se jí podařilo bříško tak dlouho skrývat?

Eva Perkausová je těhotná.

Eva Perkausová je těhotná

Od svatby Evy Perkausové uběhlo jen několik měsíců a krásná moderátorka přichází s další novinkou. Je v jiném stavu. Těhotenství se navíc zamilovanému páru podařilo několik měsíců tajit. Perkausová už totiž začíná pátý měsíc. Jak se jí podařilo bříško tak dlouho skrývat?

„Teď začínám pátý měsíc, takže jsem ráda, že se těhotenství podařilo nějakou dobu utajit. Díky tomu jsme si to mohli zatím s partnerem užívat ve dvou,“ přiznala Showtimu moderátorka Hlavních zpráv na CNN Prima NEWS Eva Hecko Perkausová.

Odhalit šťastnou novinku prý už ale musela. Těhotenství totiž nešlo dál skrývat. „Bříško už trochu mám a dopnout šaty mi dělalo občas problém. A to nejen přes hrudník, ale i přes bříško. Takže už jsem to musela oznámit, protože těhotenství už nešlo dál tajit,“ svěřila se Hecko Perkausová.

Zatím prý vše probíhá bezproblémově a na přírůstek do rodiny se velice těší. „Nemám žádné špatné stavy, jiné chutě nebo nálady a nevolnosti. Absolutně nic,“ řekla radostně. „Zatím mám všechno spojené s příjemnými pocity a užívám si to. Nemám aktuálně nic, co bych mohla vytknout. A až se posuneme do dalšího stadia a budu vědět pohlaví, tak začneme řešit i to, co bude. Povinnou výbavičku a tak dál,“ oznámila své další plány moderátorka.

Splnil se mi sen

„Je to další velký pokrok ve vztahu. Rozhodně si troufám říct, že to je intenzivnější. Uvidíme, jaké to bude potom, až budeme opravdu tři a bude to čím dál tím hezčí,“ řekla Hecko Perkausová.

Známá moderátorka si soukromí velice střeží. S Ivanem Heckem se zasnoubila loni v dubnu. Zprávy o svatbě pak pár tajil až do poslední chvíle. Šťastnou novinku moderátorka sdělila až v průběhu lednového vysílání.

Podle informací redakce Showtime se tajná veselka odehrála na exotickém Mauriciu 12. ledna. Jen několik dní poté, co zamilovaný pár oslavil své páté výročí. „Byla to opravdu krásná, milá a čistá svatba. Bílý písek, moře a palmy. Člověk vyzná lásku, řekne si ano, předá prstýnky, nakrmí se dortíkem a už jsme byli manželé,“ svěřila se Hecko Perkausová. Svatbu v zahraničí přitom partneři plánovali už delší dobu. „Svatba na Mauriciu byla podle mých představ v tom smyslu, že jsem chtěla mít svatbu v exotice. Splnil se mi sen,“ řekla.

Tagy: