Na největší koncert v životě se Smetana připravuje celý rok. Poslední týdny vůbec nespí

Emmu Smetanu a Jordana Haje čeká už v sobotu jejich největší dosavadní koncert. Zpěvačka a herečka pro CNN Prima NEWS prozradila, že kvůli nervozitě má několik týdnů neklidné spaní. Řekla také, kolik písniček během vystoupení zazní, jak dlouho trvaly přípravy a na kterou skladbu se těší nejvíce.

V sobotu 4. listopadu se v pražském Foru Karlín odehraje velkolepá událost. Emma Smetana s partnerem Jordanem Hajem chystají pro své fanoušky dosud nejdůležitější koncert své kariéry. „Obrovsky nám na tom záleží. Mluvit o nervozitě je eufemismus,“ řekla Smetana pro CNN Prima NEWS s tím, že kvůli tomu už mnoho týdnů nespí.

ČTĚTE TAKÉ: Vypadáš jako mravenec, vysmál se 50 Cent Madonně a vyzval ji k nové plastice hýždí

Přípravy se neobešly bez hádek

Přestože se herečka se svým partnerem na všem důležitém ohledně plánování sobotního večera shodnou, i tak mezi nimi dochází k neshodám. „Ano, máme drobné hádky. Jak už jsem zmínila, nervy pracují,“ přiznala s úsměvem.

Na koncert se pečlivě připravují už od konce minulého roku. Kompletní časový harmonogram večera mají hotový, poslední měsíc jen ladili detaily. „Všechno už je připravené na vteřiny přesně. V hrubých konturách to řešíme od loňského prosince, naše manažerka Lucka Hájková se do toho naplno pustila vlastně hned zkraje letošního roku,“ nastínila Smetana.

„Matyáš Vorda, autor stage a light designu, se nám intenzivně začal věnovat zhruba před měsícem, kdy dokončil práci na koncertech Ewy Farné a Calina s Viktorem Sheenem v O2 areně. Máme ohromné štěstí na pracovité a talentované lidi okolo nás. Bez nich by žádné Forum Karlín nebylo, tím jsem si jistá,“ poznamenala nadšeně.

Překvapení pro fanoušky

Během vystoupení zazní asi pětadvacet písní. „Dalších deset patnáct skladeb jsme museli oželet,“ svěřila zpěvačka. Zároveň láká na speciální překvapení. Avšak jaké, na to si budou muset fanoušci počkat do soboty, nic konkrétního totiž prozradit nechtěla.

A na co se těší a čeho se o naopak obává? „Obzvlášť se těším na náš nejnovější singl Šťastný a veselý nebo na písničku Tahle jedna vteřina, kterou se mnou výjimečně zazpívá Adam Pavlovčin alias ADONXS,“ přiblížila. Největší obavy má pak z úplně první písničky. „Na pobyt na pódiu si vždy znovu chvíli zvykám a mám z něj respekt. Je to strašně zvláštní stav. Máme ale naprosto fantastické fanoušky, díky kterým se mi vnitřní ledy a strachy daří prolomit stále rychleji. A pak jsem prostě a jednoduše šťastná,“ odhalila.

Smetana už nyní ví, že v průběhu večera moc nestihne dodržovat pitný režim. „Vypiji maximálně jednu sklenici vody, víc v tom návalu euforie nelze stihnout,“ myslí si hvězda seriálu Eliška a Damián.

Během vystoupení, které začne v sobotu v osm hodin večer, nezůstane Emma Smetana pouze u jednoho outfitu. „Převleču se nejspíš dvakrát. Bude to kombinace nemalých domácích zásob a působivých modelů od Tobias Equipment a taky od slovenského návrháře Marcela Holubce,“ upozornila hudebnice, která už téměř tři roky cvičí každý den, díky čemuž se ve svém těle cítí optimálně. „Snažím se si to před koncertem nezkazit, ale co je nejlepší na nervy? Strašně se přežrat,“ doplnila se smíchem.

Do pražského Forum Karlín dorazí nejen mnoho fanoušků, maminku Emmu Smetanu a tatínka Jordana Haje přijdou podpořit také dcerky Lennon a Ariel. „Ano, budou tam,“ potvrdila umělkyně.

SLEDUJTE TAKÉ: Morbidní vánoční píseň Smetany a Haje. Vznikla díky tomu, že ho zmlátil vyhazovač

Tagy: