Naomi Campbellová má druhé dítě. Je to skutečný dar od boha, svěřila se 53letá topmodelka

Supermodelka Naomi Campbellová se pochlubila radostnou novinkou. Na sociálních sítích oznámila, že do rodiny přivítala druhé dítě. Stejně jako u prvního potomka však neuvedla, zda miminko porodila, nebo si dítě nechala odnosit, či případně zvolila adopci. Campbellová už vychovává dvouletou dceru.

„Můj malý miláčku, věz, že mi na tobě záleží nejvíc na světě, a od chvíle, kdy jsi nás poctil svou přítomností, jsi obklopený láskou. Skutečný dar od Boha! Vítej, chlapečku,“ vzkázala synovi 53letá modelka na svém Instagramu a podělila se o fotografii, na které jí miminko leží na klíně. Za ruku jej pak drží společně se svou prvorozenou dcerou.

„Nikdy není pozdě na to stát se matkou,“ doplnila topmodelka. Detaily o miminku zatím nesdělila. Není tak ani jasné, jak se chlapeček jmenuje.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herec Russell Crowe už je ve Varech. Exkluzivně promluvil o svých plánech v Česku

Campbellová zasvětila většinu svého života kariéře. S modelingem začala už v 15 letech, v 80. a 90. letech patřila mezi nejžádanější supermodelky. Spolu se supermodelkami Christy Turlingtonovou, Cindy Crawfordovou, Kate Mossovou, Claudií Schifferovou a Lindou Evangelistovou tvořila „velkou šestku“. Campbellová byla také první modelkou tmavé pleti, která se objevila na titulní straně francouzského časopisu Vogue v roce 1988. Detaily z jejího soukromí však nejsou příliš známé.

Matkou se poprvé stala až po padesátce. Spekulovalo se o tom, zda dceru porodila sama nebo ji odnosila náhradní matka. Podle webu CNN později v jednom ze svých rozhovorů uvedla, že jen málokomu řekla, že se chystá stát matkou. „Ona je tím největším požehnáním, jaké jsem si kdy dokázala představit. Je to to nejlepší, co jsem kdy udělala,“ řekla tehdy.

Tagy: