Náplast po špatné sezoně. Opoře Sparty se narodil syn, gratulovala řada sportovních hvězd

Po nepovedené sezoně v dresu pražské Sparty má slovenský fotbalový obránce Dávid Hancko přeci jen důvod k radosti. S manželkou, českou tenistkou Kristýnou (rozenou Plíškovou), se jim v úterý narodil syn Adam. Hancko to oznámil na Instagramu a s gratulacemi ihned přispěchali slavné sportovní osobnosti i fotbalistův zaměstnavatel.

„Vítej, Adamko. Milujeme tě,“ napsal 24letý fotbalista v úterý na Instagramu a přidal fotku, kde po boku partnerky drží v náručí čerstvě narozené syna. Veřejnost očekávala prvního potomka slavného manželského páru necelý půlrok, v prosinci totiž oba na sociálních sítích sdělili, že prožijí poslední Vánoce ve dvou.

Hancko navíc před několika týdny vyslovil přání, že by si chtěl narození pořádně užít, takže doufá, že k osudnému okamžiku dojde až po skončení fotbalové sezony. Sparta odehrála poslední soutěžní duel 18. května, kdy ve finále poháru podlehla 1:3 Slovácku.

Na Letné má podepsaný kontrakt až do roku 2024, takže se nemusí strachovat o angažmá a před letní přípravou si může svého syna pořádně užít. Naopak o šest let starší Hancková se s ohledem na mateřskou dovolenou na kurty jen tak nevrátí.

Gratulace od Hložka a nový trenér

Pod Hanckovým příspěvkem se ihned začaly objevovat desítky komentářů. S gratulací přispěchal oficiální účet pražské Sparty, Kristýnino dvojče Karolína, teniska Markéta Vondroušová, záložník Sparty Lukáš Haraslín nebo bývalý Hanckův spoluhráč a možná největší naděje českého fotbalu Adam Hložek. Srdíčko poslala také Ženská tenisová asociace (WTA).

Pro Hancka to nebyla jediná změna, která se v jeho okolí v úterý odehrála. Zatímco syn Adam ovlivní primárně jeho osobní život, v tom sportovním se může těšit na nového hlavní trenéra. Fotbalová Sparta totiž odtajnila hádanku, kdo ji povede v následujícím období. Na Letné podepsal smlouvu na blíže nespecifikovanou dobu dánský trenér Brian Priske. Hancka tak čeká v dalších měsících zcela nová etapa života.

Tagy: