Naprostá neúcta, ať je vyhostí, hřímají Italové. „Nahá“ manželka Kanya Westa je pobuřuje

Od začátku srpna se Italům naskytuje pohled, který by si mnozí rádi odpustili. Řeč je o údajné druhé manželce rappera Kanya Westa – australské architektce Biance Censoriové, která se po silně konzervativní a katolické zemi prochází v outfitech, které nenechávají mnoho prostoru pro představivost. Kvůli průhledným oděvům, které odhalují její bujné poprsí i spodní prádlo, někteří Italové požadují vyhoštění páru či minimálně pokutu za obnažování na veřejnosti.

Společnou dovolenou v Evropě tráví 45letý rapper s údajnou druhou manželkou v Itálii od začátku srpna. Za pár týdnů však vzbudili nezdravou míru pozornosti, a to zejména kontroverzním stylem oblékání. Outfity, které si Censoriová bere na cesty po silně konzervativní a katolické zemi, místní obyvatele silně pobuřují.

ČTĚTE TAKÉ: Dominika Myslivcová přivedla na svět syna. Prozradila jméno a ukázala rozkošné snímky

Řeč je o těsném oblečení v tělové barvě, které budí dojem nahoty – průsvitné legíny, jež odhalují titěrné spodní prádlo, či průsvitné topy, pod něž si architektka nebere podprsenku. „Divím se, že ji ještě nezatkli,“ napsal podle webu Mirror jeden z uživatelů na sociálních sítích. A podobných reakcí je celá řada. „Je to ostudné ve všech koutech Itálie. Není to hezké ani sexy,“ konstatoval další.

Italové je měli vykopnout, zuří lidé

Někteří dokonce telefonicky po policii požadují, aby byl pár – a zejména Censoriová – potrestán. „Doufám, že je z Itálie oba vyhostí,“ zuřil podle webu Daily Mail jiný uživatel. S ním souhlasil další komentující: „Naprosto neuctivé ke konzervativně katolické kultuře. Italové je měli vykopnout.“ Najdou se i tací, kteří připomenou fakt, že spoře oděnou architektku nepotkávají pouze dospělí, ale i děti.

Zatím co v Itálii řeší oděvy Westa a Censoriové, v USA a Británii je tématem princ Harry s manželkou Meghan. Na jaké peníze by si bývalá americká herečka v případě rozvodu přišla, si poslechněte v reportáži:

„Co kdyby je policie zatkla? Už nás nebaví vidět nahé ženy, mělo by to být protizákonné. Vidí je i děti,“ zuřil další kritik. Outfity obecně Italové označují ze veřejně neslušné, trapné a neuctivé, uvádí web CIU Travel. Ten mimo jiné připomněl, že řada místních vyhlášek může tyto outfity považovat za nezákonné a pokutovatelné.

Podle italského ústavního soudu může být dotyčnému udělena pokuta v rozmezí 5 až 10 tisíc eur, tedy od 120 do 240 tisíc korun. V případě, že by se osoba obnažila v místě nebo blízkosti místa, které navštěvují nezletilí, může být potrestána i odnětím svobody v délce od čtyř měsíců do čtyř let, cituje Daily Mail.

Jak dlouho tvoří West a Censoriová pár, není přesně jasné. Podle médií spolu byli poprvé veřejně spatřeni začátkem letošního roku. Pár se však zná ze společnosti Yeezy, jež patří rapperovi. Censoriová v ní od roku 2022 působí jako hlavní architektka. Údajně se měli vzít během tajného obřadu poté, co se v listopadu 2022 West rozvedl se svou první manželkou, Kim Kardashianovou. Legálnost svazku je však zpochybněna, a to z toho důvodu, že chybí oddací listy.

Tagy: