Náš svět je kompletní. Bývalá tenistka Cibulková porodila holčičku, dostala krásné jméno

Bývalá tenisová šampionka Dominika Cibulková prožívá nejkrásnější chvíle svého života. Spolu s manželem Michalem Navarou přivítala na svět svého druhého potomka. Holčička dostala krásné jméno Nina.

Rodačka z Bratislavy oznámila šťastnou novinku na svém Instagramu. „A najednou je náš svět kompletní – slovy nelze vyjádřit lásku, kterou k tobě, naší holčičce, cítíme. Vítej na světě, Nino Navara,“ vzkázala Cibulková své dcerce na sociálních sítích.

ČTĚTE TAKÉ: Bez Slováčka by mě nikdo neznal, připustila malířka Gelemová. Co dělá po rozchodu?

Pod příspěvkem se ihned začaly sypat gratulace. Bývalé tenisce blahopřála zpěvačka Dara Rolins, manželka moderátora Leoše Mareše Monika či zpěvačka Monika Bagárová. Gratulace nechyběly ani od jejích kolegyň z velkého sportu. „Maminko, jsi hrdinka. Gratulujeme tvé rodině. Vítej na světě princezno Nino,“ vzkázala Cibulkové ruská profesionální tenistka Jelena Vesninová. „Moc gratulujeme. Krásní jste,“ napsala také bývalá tenistka Lucie Plekanec Šafářová.

Kdo nemá dítě, nepochopí

Novorozená holčička je již druhým potomkem manželů Navarových. Společně už totiž vychovávají  dvouletého syna Jakuba. „Naprosto se mi změnil život. Kdo nemá dítě, si to nedokáže představit. Nikdy jsem nečekala, že člověk dokáže k někomu cítit takovou lásku,“ uvedla v pořadu Showtime bývalá sportovkyně.

O tom, že jsou podruhé v očekávání, informovala bývalá sportovkyně loni v září. „Jakoubek z nás udělal rodinu, ale ty nás doplníš. Naše rodina se rozrůstá a my nemůžeme být šťastnější a požehnanější,“ napsala tehdy Cibulková na svém instagramovém profilu.

Tenisovou kariéru ukončila před více než třemi lety a obnovit ji již nehodlá. „Přiznám se, že za dva roky jsem nevzala raketu do ruky,“ říkala v roce 2021 Cibulková.

Tagy: