Po děsivé bouračce trápí Decastelo zdravotní potíže. Hvězdná herečka musela na pohotovost

Potlučené nohy, obratle a spoustu modřin. To si z děsivě vyhlížející nehody odnesla moderátorka Eva Decastelo. „Byla jsem na rentgenu a na sonu a mám hematom v oblasti jater,“ popsala Decastelo následky bouračky pro web Extra.cz. Moderátorka totiž byla před týdnem spolu s dalšími třemi kolegy účastnicí vážné dopravní nehody.

Bezprostředně po nehodě to vypadlo, že se, až na pár modřin, nikomu nic vážnějšího nestalo. „Byli jsme všichni v takovém šoku, že jsme měli pocit, že budeme mít pohmožděná žebra, ale v rámci možností jsme v pořádku,“ popsala serveru Extra.cz první dojmy po bouračce Eva Decastelo. Nicméně tělo se přeci jen ozvalo a moderátorka musela na pohotovost.

ČTĚTE TAKÉ: Vážná nehoda u Třebíče. Řidič v protisměru se srazil s náklaďákem, zranilo se i dítě

„Mám potlučené nohy a obratle, k tomu podlitiny z pásů ve středové části těla,“ vylíčila moderátorka s tím, že sono ukázalo také hematom v oblasti jater. „Ale jinak jsem v pořádku. Mám prášky, injekce proti bolesti a zpevňující pas,“ řekla s tím, že až teď jí postupně dochází, že všichni mohli být mrtví.

„Po té nehodě nám pomáhali tři kluci z jedné audiny. Volali záchranku a policii, starali se, jestli jsme v pořádku, pomohli i dalším účastníkům nehody. Ani jsem si na ně v šoku nevzala kontakt, a tak bych jim chtěla moc poděkovat alespoň takhle,“ dodala Decastelo, která nelenila a vrhla se do práce. „Jsem ráda, že všechno dobře dopadlo. Léčím se hlavně prací, neruším žádné závazky, protože s prášky proti bolesti to jde zvládnout,“ doplnila pro CNN Prima NEWS moderátorka.

Zachránce Langmajer

Nehoda se stala před týdnem na dálnici D1 u Brna. Do auta, ve kterém jeli právě Eva Decastelo společně s Lucií Zedníčkovou, Lukášem Langmajerem a Liborem Jeníkem, naboural po smyku jiný vůz. Situaci zachránil řidič Langmajer. „Zvedla se jim kapota, airbagy a hodilo je to směrem na kamion. On se i přesto zachoval jako profík, i když toho nemohl moc vidět. Našel skulinu, kterou vyjel. Protlačil se mezi kamionem a roztočeným autem a možná všem zachránil život,“ uvedl podle Extra.cz zdroj blízký vyšetřování.

Duchapřítomnost Langmajera pak ocenil i partner Evy Decastelo, fotograf Tomáš Třeštík. „Nebýt toho, jak to Lukáš perfektně zvládl, mohlo to dopadnout hůř. Jsou dost potlučení, auto je na odpis, ale jinak naštěstí v pořádku. Dávejte na sebe pozor, život je fakt křehký,“ uvedl ve stories na Instagramu Třeštík.

Tagy: