Dara Rolins o divokém videu Nedvěda s dívkami: Konečně má průser jako správná celebrita

Pavel Nedvěd a Dara Rolins úspěšně udržují vztah na dálku.

Bývalý fotbalista Pavel Nedvěd to umí na večírku pořádně rozjet. Na sociálních sítích se šíří video, na kterém tancuje s třemi polonahými dívkami, z nichž jednu drží za prsa. Podle italských médií se akce konala po sobotním utkání Juventusu s Římem. Ačkoliv by si někteří mohli myslet, že to jeho partnerka Dara Rolins nerozdýchá, opak je pravdou. Nejenže se svého přítele zastala, ale tvrdila také, že ho miluje ještě víc. Exkluzivní vyjádření poskytla redakci ShowTime.

„Každý máme minulost. A ta Pavlova je v rámci jeho soukromí až nudně ukázková. No co, tak má jako správná hvězda také nějaký průser,“ řekla exkluzivně pro ShowTime slovenská zpěvačka.

Je přesvědčená o tom, že video je staré. Podle ní pochází z doby, kdy ještě s Nedvědem nechodili. „Je to minulost a byla bych blázen, kdybych to řešila víc, než je třeba. Všichni známe podobné mejdany. Spíš je smutné, když z toho těží takzvaní kámoši, kteří si v takových případech užívají na cizí účet a pak toho ještě zneužívají. Ale to už k tomu patří, že holt máme to razítko na čele. Každopádně na naší dobré náladě to nic nemění. Miluji ho ještě víc,“ sdělila Rolins.

Podle informací deníku Daily Mail mělo video vzniknout v noci na neděli, kdy viceprezident turínského klubu podle všeho zapíjel utkání Juventusu s Římem, které skončilo remízou. Ze záznamu je patrné, že se Nedvěd náramně bavil, tančil v objetí tří dívek, z nichž jednu držel za poprsí.

Italský web Fanpage ovšem podotýká, že není přesně známo, kdy bylo video natočeno, a tak není vyloučeno, že záznam může být starý. Současný viceprezident Juventusu Turín v úterý oslaví své 50. narozeniny.

Randí spolu od loňského léta

Dara Rolins a Pavel Nedvěd poprvé o svém vztahu promluvili začátkem prosince. Prozradili také, že spolu randí už od léta 2021. „Ano, je to pravda, od léta se propojily pracovní i příjemnější povinnosti v Itálii,“ uvedla tehdy pro Super.cz Dara s tím, že nejde jen o románek, a že je ráda, že se jim to podařilo utajit.

Pavel Nedvěd je považován za jednoho z nejlepších českých fotbalistů. Svou kariéru začínal v pražské Dukle, poté putoval do Sparty a následně do Itálie – nejdříve do Lazia Řím a pak do Juventusu Turín. Sportovní kariéru oficiálně ukončil v roce 2009, ale jeho jméno je s klubem stále pevně spjato.

Dara Rolins má třináctiletou dceru Lauru s Matějem Homolou. V minulosti také chodila se známým rapperem Rytmusem.

Tagy: