Nejdřív nehoda ze zoufalství, teď krádež. Upíru Krejčímu z auta zmizely tisíce korun

Václav Upír Krejčí měl autonehodu.

Pro herce a populárního komika Václava Upíra Krejčího se v neděli zhroutil svět. Na rodinné chatě sáhl po alkoholu, ve kterém utápěl manželskou krizi. Následně s 2,7 promile usedl za volant – naboural a sjel s vozem do potoka. Po propuštění z nemocnice, kde mu ošetřili menší utrpěná zranění, neměl kam jít. Nyní přišla další rána. Z nabouraného vozidla mu někdo odcizil 35 tisíc korun.

S informací o autonehodě 66letého herce se začaly šířit spekulace o tom, proč Upír Krejčí s autem havaroval. V rozhovoru pro ShowTime nevyvrátil, že se mu myšlenky o vlastní smrti nehonily hlavou. Přiznal však, že za celým incidentem – ze kterého si odnesl přeražený nos a bouli na hlavě – stála krize v manželství, které trvá již třicet let.

„Vůbec nevím, co se se mnou v ten moment dělo. Najednou jsem otevřel láhev… Chtěl jsem tomu všemu ujet. Jet tady do lesa a být v autě,“ vzpomínal. Všemu předcházela hádka s manželkou, která nakonec byla mezi prvními, kteří po nehodě dorazili za hercem. Podotkl, že se jednalo o zkratový stav.

„Dozvěděl jsem se něco vážného a najednou se pohár naplnil a přetekl. Hroutil se mi svět a také se zhroutil,“ přiznal. Jenže krize v manželství není jediným problémem, který v současnosti musí řešit. Někdo ho pravděpodobně okradl. „Je komické, že jsem měl pod sedadlem peněženku, ve které leželo 35 tisíc. A ty tam nejsou,“ svěřil se.

Měl v hlavě vykřičník

Upír Krejčí nyní zažívá šílené období. „Nejsem z toho ještě při smyslech, teď jsem prošel vyšetřením,“ dodal poté, co ho propustili z benešovské nemocnice. Přiznal, že nemá kam jít. „Nevím... musíme to probrat. Asi budu ještě za hrozného debila, že jsem ožralý sedl do auta a něco jsem způsobil,“ prohlásil na účet své manželky.

I přes fakt, že za volant usedl pod vlivem alkoholu, auto poničil a sám si způsobil zranění, něco mu radilo, aby s vozidlem nezamířil na silnici. K nehodě totiž došlo ve středočeských Mirošovicích na lesní cestě. „Nebyl jsem účastníkem silničního provozu. To jediné byl vykřičník, něco mi říkalo, že nesmím pryč na silnici,“ dodal. Kde nyní bude trávit čas, nedoplnil.

Tagy: