Ringo Čech se vrací domů. Už je mi líp, přiznal a vyvrátil spekulace o mrtvici

Zpěvák a skladatel František Ringo Čech má pro své fanoušky dobrou zprávu. Už se prý cítí lépe a v pondělí by ho měli propustit z nemocnice. Řekl to v rozhovoru pro CNN Prima NEWS. Co bylo příčinou jeho hospitalizace, prý zatím lékaři neví.

Domů by měl František Ringo Čech zamířit v pondělí v poledne. „Už je mi líp a ve 12 hodin pojedu domů,“ řekl stručně v rozhovoru pro CNN Prima NEWS. Na otázku, co bylo příčinou jeho hospitalizace odpověděl, že zatím nikdo nic neví. Vyvrátil tak spekulace o mrtvici. „Ne, ne, ne. Nic se neví,“ doplnil hudebník.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Umřela původní představitelka oblíbené Wednesday Addamsové

Do pražské Nemocnice na Homolce měl být slavný zpěvák a skladatel převezen v neděli. Informaci CNN Prima NEWS potvrdil jeho syn. Podle zdroje pořadu Showtime se mělo jednat o mozkovou příhodu.

Známý textař v minulosti opravdu mrtvici prodělal. A to před třemi lety, když byl v Rakousku. „Měl jsem štěstí, že mě kleplo v Rakousku. Odvezli mě do nemocnice kardinála Schwarzenberga a přišla za mnou dcera se synem. Já ale myslel, že za mnou přišla maminka s tatínkem. Prostě než se dá ta hlava dohromady. Nakonec se ale všichni divili, že jsem se z toho takhle vylízal,“ řekl Čech podle deníku Aha! v pořadu Všechnopárty.

Strach z mozkové příhody měl už několik let. V roce 2014 ho vyděsila ta, která potkala baviče Petra Novotného. „Od nového roku jsem zhubnul 16 kilogramů, Novotný měl ještě o deset víc, když ho kleplo, a to mě tak vyděsilo, že jsem přestal žrát,“ přiznal v květnu 2014 v rozhovoru pro Top Star magazín.

Tagy:
nemocnice syn mrtvice hospitalizace Praha Showtime František Ringo Čech Nemocnice Na Homolce