Nelituji, že jsem pila, přiznala Kornova sestra. Promluvila o plánech na „bláznivou“ svatbu

Yvetta Kornová promluvila o své roli v novém seriálu Společně samy.

Mladší sestra Jiřího Korna Yvetta Kornová se po letech vrátila k filmu. A zdá se, že jí to klape i v osobním životě. V rozhovoru se v pořadu Showtime svěřila, že příští rok plánuje svatbu. Promluvila i o alkoholismu.

K filmu se Kornová vrací po 30 letech. „Když mi pan režisér Tomáš Magnusek nabídl roli bezdomovkyně, měla jsem obrovskou radost. Jeden čas jsem sama byla na ulici, takže to mám zaryté v kůži,“ svěřila se herečka, která se nejvíce proslavila v dětských rolích. Její slibně nastartovanou kariéru ale zabrzdily drogy a alkohol. Kornová byla dokonce i několikrát v léčebně.

„Nelituji toho, že jsem pila. Myslím si, že všichni lidé pijí. A hodně mladých lidí dnes bere drogy. Jen s tím umějí žít. Já ne,“ uvedla mladší sestra Jiřího Korna.

„Když jsme v mém dětství točili My z konce světa a Přijela k nám pouť, byla jsem vyhraněná na to, že jsem byla taková držtička. Všechno jsem si tvrdohlavě vydobyla a byla jsem docela nekompromisní. Což už je dnes jinak. Prožívám při natáčení daleko větší trému a na vše se připravuji a více se soustředím,“ pokračovala.

Yvetta Kornová účinkovala v seriálech My z konce světa či My všichni školou povinní. Diváci si ji mohou pamatovat také jako roztomilou dívenku z filmu Přijela k nám pouť, ze snímku Šest medvědů s Cibulkou nebo z komedie Můj brácha má prima bráchu.

Od života už nich nepotřebuji

I když se k herectví po letech vrátila, záře reflektorů a objektivy filmových kamer jí prý nechyběly. Dnes žije poklidným životem kousek od Náchoda. „Mám doma osm koček, dvě ovce a jezdím vařit kávu do penzionu důchodcům. Myslím si, že je bohulibé se věnovat seniorům. Říkám jim starší dámy, jsou velice noblesní. Od těch starších se můžete hodně naučit,“ sdělila.

„Já už vlastně od života nic nepotřebuji a nechci. Jsem šťastná, že mám tři zdravé děti. To je to jediné, co se mi v životě povedlo,“ řekla s úsměvem Kornová. Zdá se, že se jí daří i v osobním životě. Má dlouholetý vztah a zřejmě ji brzy čeká důležitý životní milník.

„Plánujeme takovou bláznivou svatbu. Jen my dva a dva svědci. Říkali jsme si, že si je možná vybereme na ulici mezi bezdomovci. Říkala jsem vždycky, že podruhé se budu vdávat až v sedmdesáti. Ale asi to zkusím dřív. Možná už příští rok,“ dodala.

Tagy: