Anička Slováčková o svém vztahu: Je to chytrý, vtipný týpek. Zpěvačka přemýšlí i o mateřství

Vztahy si nechávám pro sebe, většinou totiž po oznámení začnou skřípat, řekla v rozhovoru pro magazín Téma zpěvačka Anna Slováčková. Ihned však dodala, že současný vztah, o kterém v médiích promluvila, vydržel. V těžkých časech se tak může spolehnout na pevnou oporu. Hudebnice rovněž přiznala, že v posledních měsících hodně přemýšlela o mateřství. Stejnou lásku by prý dokázala dát jak vlastnímu, tak adoptovanému dítěti. Vše je prý ale zatím ve hvězdách, jelikož proces adopce je vzhledem k její aktuální diagnóze prý velmi složitý.

Hudebnice v rozhovoru pro magazín Téma pronesla, že pokaždé, když veřejně oznámí vztah, začne do několika týdnů skřípat. „Zařekla jsem se, že to vůbec nebudu sdílet. Bulvár by byl hodně překvapený, kolik vztahů jsem měla během doby, kdy jsem tvrdila, že nikoho nemám,“ prozradila zpěvačka, která minulý čtvrtek oznámila smutnou zprávu, že jí byla znovu diagnostikována rakovina.

ČTĚTE TAKÉ: Felix Slováček o rakovině dcery Aničky: Máme vztek a strach. Potřebujeme hlavně štěstí

Každý její přítel byl prý obeznámen s tím, že musí vztah zapírat. Někteří takovou variantu dokonce uvítali. „Nyní jsem však přiznala, že jsem zadaná, a musím zaťukat, vztah trvá. Nejde o nikoho známého, je to prostě jeden chytrý, vtipný, super týpek,“ popsala svého partnera.

Seznamování si podle svých slov nikdy nehodlala zkazit tím, že se neustále nachází v hledáčku médií. „Fáze balení mě dost baví. Sice jsem nikdy nebyla typ holky, která by si šla pro telefonní číslo, ale bavilo mě udělat všechno pro to, aby si pro moje číslo přišel ten kluk. V drtivé většině případů šlo o někoho, s kým jsme měli společné přátele. Jen párkrát to byl někdo úplně neznámý. To nikdy nedopadlo moc dobře,“ přiblížila Slováčková.

Lásku by dokázala dát jak adoptovanému, tak vlastnímu dítěti

Hudebnice se zmínila i o tom, že v poslední době přemýšlí o mateřství. Především si prý pokládala otázku, zda hodlá přivést nový život do světa rychlých změn a pomíjivých událostí, a to zvlášť, když mnoho narozených dětí je bez šance na lásku domova. „Jsem přesvědčená, že bych dokázala dát stejnou lásku dítěti adoptovanému jako svému. Každopádně pro lidi s mou diagnózou je adopce dost komplikovaná, většinou se jim vůbec nepovoluje, takže bůhví, jaký osud mě v tomto ohledu čeká,“ svěřila se v rozhovoru a dodala, že se jí představa těhotenství zamlouvá.

Zatím jí dělají radost děti v rodině. „Mám jich kolem sebe spoustu, a to včetně skvělých synovců od bráchy,“ řekla.

Slováčková se zmínila i o svých nejvěrnějších kamarádech. Nejbližší okruh jí prý v cestě životem doprovází již od základní školy. „Všechny je vždycky strašně ráda vidím a těším se na ně. Časem k nim přibyla moje nejlepší kamarádka Kája, vokalistka z naší kapely, kterou jsem poznala na konzervatoři, nebo kluci z kapely, co různě přicházejí a odcházejí. Dohromady je to nějakých patnáct lidí, kteří jsou v podstatě mojí druhou rodinou, možná i první,“ přiznala.

Tagy: